Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apelul depus de Freiburg după ce Bayern a avut 12 jucători pe teren nu a fost pe placul lui Julian Nagelsmann! ”Nu pot înţelege acţiunea lor!”

Apelul depus de Freiburg după ce Bayern a avut 12 jucători pe teren nu a fost pe placul lui Julian Nagelsmann! ”Nu pot înţelege acţiunea lor!”

Bayern Munchen

Comentarii

SC Freiburg a anunţat, luni, că a depus un apel la autorităţile sportive din Germania după ce Bayern Munchen a jucat la meciul din weekend în 12 oameni timp de câteva secunde.

Formaţia Bayern Munchen a avut 12 jucători pe teren timp de 17 secunde la meciul din deplasare cu Freiburg, scor 4-1, din etapa a XXVIII-a a Bundesligii. În minutul 86, Bayern urma să îi scoată de pe teren pe Tolisso şi pe Coman şi să îi schimbe cu Sule şi Sabitzer. 

Însă a ieşit doar Tolisso, astfel că Bayern a avut timp de 17 secunde 12 jucători, până când arbitrul Christian Dingert a fost alertat în privinţa situaţiei. Jocul a fost întrerupt opt minute şi după discuţii încinse între oficialii de la Bayern şi arbitru s-a reluat.

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern Munchen, nu a fost mulţumit de gestul făcut de cei de la Freiburg şi a spus că nu înţelege acţiunea lor. 

”Din punct de vedere personal, nu pot înţelege acţiunea lui Freiburg pentru că oricum în intervalul de timp în care noi am jucat cu 12 oameni, acele câteva secunde, ei nu puteau recupera diferenţa de pe tabela de marcaj.

Poate ar fi marcat să zicem un gol, dar nu mai multe. Nu cred că-i foloseşte lui Freiburg să câştige un meci la masa verde. Chiar dacă vor ajunge să joace în cupele europene, faptul că au ajuns acolo fără a câştiga pe teren nu ar fi în favoarea lor”, a spus Julian Nagelsmann.

Afla mai multe despre: bayern-freiburg-bundesliga-julian nagelsmann 

viewscnt
Articole similare