Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apropiatul lui Mirel Rădoi visează la postul de selecţioner: "Eu n-aş refuza niciodată naţionala" | EXCLUSIV

Apropiatul lui Mirel Rădoi visează la postul de selecţioner: "Eu n-aş refuza niciodată naţionala" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României caută un nou selecţioner, iar Federaţia Română de Fotbal are pe masă mai multe soluţii, pentru a-i lua locul lui Mirel Rădoi. În tot acest timp, secundul Nicolae Dică recunoaşte că n-ar refuza postul de selecţioner.

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi: "Eu n-aş refuza niciodată naţională"

Pentru Telekom Sport, antrenorul secund al naţionalei României a dezvăluit că întâlnirea dintre oficiali ai FRF şi Mirel Rădoi a avut loc, dar nu s-a ajuns la un consens privind prelungirea contractului scadent pe 30 noiembrie. 

Rând pe rând, mai multe variante au picat în ultimele săptămâni. Gică Hagi nu s-a putut despărţi de proiectul început la Farul Constanţa, în timp ce Răzvan Lucescu a rămas pe banca lui PAOK. 

Unul dintre antrenorii cu care FRF ar merge la sigur este Nicolae Dică. Secundul a oferit un răspuns sincer şi a dezvăluit că l-a sfătuit pe Mirel Rădoi să-şi păstreze postul. 

"Eu n-aş refuza niciodată naţională. Mă gândesc la domnul Hagi, fiind şi antrenor, şi patron acolo (n.r. - la Farul)... Să renunţe după câteva luni de la discuţiile cu cei de la Constanţa... Şi Răzvan Lucescu are un contract acolo (n.r. - la PAOK). Nu e uşor să pleci de la o echipă cu care te baţi la campionat, cu care vrei să joci în Champions League. 

Am avut o perioadă de doi ani de zile în care am învăţat foarte multe lucruri ne am lovit de multe lucruri şi am colaborat foarte bine  Nu m-am simţit ca un antrenor secund, am făcut parte din acel grup şi am avut o colaborare excelentă.

Dacă terminam pe locul doi, poate Mirel rămânea. Nu ştiu, zic eu şi în situaţia de faţă i-am spus că ar fi bine să continue şi nu i-am spus-o o dată, i-am spus-o de mai multe ori", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Reprezentativa României a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

 

Afla mai multe despre: mirel radoinicolae dicaselectioner romania 

viewscnt
Articole similare