Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apropierea de Becali l-a influenţat :) ”Dumnezeu te ajută când oferi şi tu mai mult”. Mihai Teja, un antrenor fericit după victoria în faţa Astrei

Apropierea de Becali l-a influenţat :) ”Dumnezeu te ajută când oferi şi tu mai mult”. Mihai Teja, un antrenor fericit după victoria în faţa Astrei

CSM Poli Iași

Comentarii

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

Frăsinescu  a marcat singurul gol meciului în minutul 43 al partidei. La finalul jocului, Mihai Teja, antrenorul moldovenilor s-a declarat fericit pentru victoria obţinută de echipa sa, un succes care dublează rezultatul bun de la Cluj: ”Am câştigat şi era foarte important pentru noi. Egalul de la CFR nu însemna nimic fără aceste trei puncte de astăzi şi le-am zis asta şi băieţilor. Îi felicit, ei sunt artizanii acestei victorii” a explicat tehnicianul Politehnicii Iaşi, Mihai Teja.

El a ţinut să le mulţumească jucătorilor săi  la finalul succesului obţinut în faţa Astrei: ”E un început bun, mai ales că este important pentru moralul jucătorilor. Ei se antrenează foarte bine. Dumnezeu te ajută atunci când oferi şi tu mai mult. Când sunt victorii, toată lumea e cu tine. Eu voi avea tot timpul o relaţie bună cu jucătorii mei şi o consider foarte importantă. Ei decid meciurile, noi îi sprijinim din spate” a explicat Mihai Teja.

Mai vrea jucători

Antrenorul ieşenilor a mărturisit la finalul jocului câştigat în faţa Astrei că vrea să mai aducă 2-3 jucători la echipa sa: ”O să mai aducem jucători. Avem câţiva care nu sunt 100% din punct de vedere fizic, dar care ne vor ajuta cu siguranţă pe viitor prin experienţa şi calitatea lor” a mai adăugat Mihai Teja pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare