Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar aduce patru jucători de urgenţă la FCSB. ”Important e cum vezi lucrurile”

Ar aduce patru jucători de urgenţă la FCSB. ”Important e cum vezi lucrurile”

Fotbal

Comentarii

FCSB este lider autoritar în Superligă, însă lasă impresia că întotdeauna sunt lucruri de îmbunătăţit.

Fostul atacant din Ghencea, Raul Rusescu, consideră că Gigi Becali ar trebui să mai aducă cel puţin patru jucător în vară, pentru a avea parte de un sezon european consistent.

Raul Rusescu: ”Aş mai aduce patru jucători la FCSB”

În acelaşi timp, Raul Rusescu aduce în discuţie şi situaţiile jucătorilor a căror şedere la FCSB, din vară, este una nesigură.

Florinel Coman, Adrian Şut, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu sunt urmăriţi de echipe importante ale Europei. De asemenea, Risto Radunovic va intra în ultimele şase luni de contract şi are toate şansele să plece de la echipă, în timp ce viitorul lui Vlad Chiricheş depinde de starea sa de sănătate, dacă va putea fi din nou apt de joc sau va agăţa ghetele în cui.

Aşadar, pe lângă cei patru jucători, trebuie gestionată foarte bine şi problema plecărilor. Cei care vor părăsi echipa vor trebui să fie înlocuiţi. 

Ultimul aspect, dar nu cel din urmă, este Gigi Becali, cel care transferă ”cu ochii închişi” atunci când ”i se pune pata” pe un jucător. Aşadar, se anunţă o campanie interesantă la formaţia cotată cu cele mai mari şanse la câştigarea titlului în acest sezon.

La momentul actual, aş transfera un fundaş dreapta, un fundaş central, un fundaş stânga şi un mijlocaş ofensiv central. Apoi, trebuie să vedem ce jucători pleacă. Există puncte fixe în echipă: Târnovanu, Şut, Olaru, Coman, Radunovic, Chiricheş. Important e cum vezi lucrurile şi ce strategie îţi doreşti să ai.

În final, intervine şi domnul Becali, care se poate suci de la o zi la alta. Azi spune că nu vrea să facă transferuri, iar mâine îşi doreşte pe cineva. Dacă ar veni un jucător, trebuie să fie peste ce există acum. FCSB are deja un lot foarte bun şi sunt convins că vor exista şi întăriri”, a declara Raul Rusesc, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: raul rusescugigi becalitransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare