adplus-dvertising
You are here:

Ar fi cel mai tare transfer reuşit de Dinamo în ultimul deceniu. Contra, deranjat că informaţia a ajuns publică: ”Nu e normal ca toate lucrurile să apară în presă”

Ar fi cel mai tare transfer reuşit de Dinamo în ultimul deceniu. Contra, deranjat că informaţia a ajuns publică: ”Nu e normal ca toate lucrurile să apară în presă”

Liga 1

Comentarii

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Cosmin Contra a fost întrebat dacă este interesat de transferul lui Constantin Budescu, aşa cum s-a zvonit. Antrenorul lui Dinamo susţine însă că nu este o variantă, dar a lăsat de înţeles că s-a discutat despre ceea ce ar fi însemnat lovitura verii în Liga 1.

Dinamo are noi acţionari şi până acum aceştia s-au arătat dispuşi să investească sume importante în transferuri de jucători. În această idee au apărut zvonuri că Dinamo ar încerca transferul lui Constantin Budescu, care ar fi fost cea mai importantă mutare a acestei veri. Cosmin Contra a fost întrebat dacă este interesat de acest transfer.

A vrut Dinamo să dea lovitura verii? Ce spune Cosmin Contra

Constantin Budescu este unul dintre cei mai talentanţi jucători români în activitate şi are în prezent o cotă de 2,4 milioane de euro. Mijlocaşul de 31 de ani mai are contract cu Astra până în vara viitoare şi au apărut zvonuri că Dinamo ar încerca să dea lovitura verii pe piaţa transferurilor.

Întrebat despre o eventuală ofertă pentru Budescu, Cosmin Contra spune că mijlocaşul de 31 de ani nu este în acest moment o soluţie pentru Dinamo. În acelaşi timp, s-a arătat deranjat că informaţia a ajuns în presă, ceea ce înseamnă că în birourile clubului s-a discutat despre ceea ce ar fi însemnat lovitura verii în Liga 1:

”Nu ştiu dacă este o variantă în momentul de faţă. Nu e normal ca toate lucrurile să apară în presă, lucruri care poate ar trebui să rămână în cadrul clubului”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Contra şi Budescu au intrat în conflict la naţională

Relaţia dintre Cosmin Contra şi Constantin Budescu nu este dintre cele mai bune. Cei doi au avut un conflict la echipa naţională după meciurile cu Suedia şi Spania, din toamna trecută, în preliminariile EURO 2020. Atunci, Budescu a fost convocat la naţională, dar n-a fost deloc folosit de Cosmin Contra.

Mijlocaşul Astrei a avut atunci o ieşire tăioasă la adresa fostului selecţioner: ”A fost o bătaie de joc acolo (n.r. la naţională). Mă gândesc foarte serios să nu mai vin niciodată la Mogoşoaia“, a spus atunci Budescu.

Acel conflict probabil că l-a făcut pe Cosmin Contra să se gândească de două ori înainte să ia în calcul un transfer al lui Constantin Budescu la Dinamo.

viewscnt
Articole similare