Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi fost autogolul sezonului! Portarul a tras în colegul său la repunerea mingii şi tot stadionul s-a bucurat în FC Argeş - CS Mioveni

Ar fi fost autogolul sezonului! Portarul a tras în colegul său la repunerea mingii şi tot stadionul s-a bucurat în FC Argeş - CS Mioveni

FC Argeș

Comentarii

CS Mioveni s-a sabotat încă din startul partidei cu FC Argeş, iar prestaţia slabă a jucătorilor lui Pelici a oferit faze inedite pe teren, în Liga 1.

Haţegan a anulat un autogol al lui CS Mioveni, în meciul cu FC Argeş

Scorul a fost deschis rapid în FC Argeş - CS Mioveni, meci început duminică, de la 14:30, pe Telekomsport.ro. În minutul al şaselea al partidei, fundaşul oaspeţilor, Oancea, şi-a marcat în proprie poartă în tentativa de a respinge mingea din faţa porţii. 

Iar derby-ul judeţului jucat la Piteşti a mai oferit un moment rar pe un teren de fotbal. 

Opt minute mai târziu, CS Mioveni a repus mingea dintr-un aut de poartă. Portarul Iustin Popescu a dorit să grăbească jocul şi să trimită mingea în partea dreaptă a atacului. 

Totuşi, portarul l-a nimerit pe fundaşul Adrian Scarlatache, care era la câţiva metri de el, iar mingea a intrat în poartă. 

Totuşi, autogolul a fost anulat de centralul Ovidiu Haţegan, spre surprinderea jucătorilor lui FC Argeş şi a suporterilor care deja sărbătoreau. 

Arbitrul a considerat că balonul se mişca la repunerea din careul mic şi i-a iertat pe cei de la CS Mioveni de un moment penibil. 

Totuşi, protestele au durat câteva zeci de secunde din partea gazdelor, care s-au amuzat pe seama situaţiei. 

 

Afla mai multe despre: autogol fc arges cs miovenifc argescs mioveni 

viewscnt
Articole similare