You are here:

Ar fi transferul anului în România! Un atacant cu 77 de meciuri la PSG şi 13 prezenţe în naţionala Franţei este pe lista Rapidului

Ar fi transferul anului în România! Un atacant cu 77 de meciuri la PSG şi 13 prezenţe în naţionala Franţei este pe lista Rapidului

Superliga

Comentarii

Rapid caută să îşi întărească atacul după plecarea lui Albion Rrahmani, iar Marius Şumudică a anunţat că săptămâna viitoare am putea vede două transferuri în Giuleşti.

Rapid va juca la Craiova cu Universitatea, iar după derby încep mişcările de trupă. Marius Şumudică mai vrea două transferuri, pe lângă cele 10 făcute de giuleşteni în vară, iar postul de atacant e prioritar. 

Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, a anunţat că atacanţii cu care formaţia de sub podul Grant este în negocieri cer salarii foarte mari, de aproximativ 800.000 de euro.

Din informaţiile obţinute de 1923.ro, Rapid ar fi în discuţii cu Kevin Gameiro şi Anthony Modeste, doi atacanţi al căror CV cântăreşte foarte greu.

Este greu de crezut că Rapid va ajunge la un acord cu oricare dintre cei doi, având în vedere pretenţiile financiare şi vârsta înaintată la care au ajuns atacanţii francezi, însă în cazul în care Dan Şucu va reuşi să obţină un răspuns pozitiv, putem vorbi despre o mutare cu adevărat impresionantă.

Kevin Gamerio (37 de ani) este liber de contract, după ce în ultimele trei sezoane a fost om de bază pentru Strasbourg, echipă ce l-a lansat în fotbalul mare.

Fostul atacant al lui Atletico de Madrid are 13 meciuri şi trei goluri pentru naţionala de seniori a Franţei, iar în 2016 a făcut parte din echipa sezonului din LaLiga, după ce a marcat 16 goluri în 31 de meciuri pentru FC Sevilla.

Anthony Modeste (36 de ani) s-a despărţit de Al Ahly (Egipt), după un sezon în care a marcat 4 goluri în 17 meciuri. Modeste are peste 200 de meciuri în Bundesliga, iar în urmă cu două sezoane a îmbrăca tricoul Borussiei Dortmund.

În 2022 a marcat 20 de goluri în 32 de meciuri pentru FC Koln.

Afla mai multe despre: rapidsuperligakevin gameiro 

viewscnt
Articole similare