You are here:

Ar fi transferul carierei! Andrei Raţiu este dorit de echipa care a făcut furori în Europa în sezonul trecut: ”Este pe placul antrenorului”

Ar fi transferul carierei! Andrei Raţiu este dorit de echipa care a făcut furori în Europa în sezonul trecut: ”Este pe placul antrenorului”
Comentarii

Andrei Raţiu este fără dar şi poate revelaţia naţionalei României de la EURO 2024. Apărătorul lui Rayo Vallecano a fost de netrecut în partidele din grupă, deşi nu prinde primul 11 la echipa de club.

Prestaţiile excelente ale lui Raţiu nu au trecut neobservate, iar presa din străinătate a început să vorbească despre interesul unor echipe foarte puternice, precum Brighton sau Brentford.

Surpriză uriaşă! Raţiu pleacă de la Rayo Vallecano şi poate semna cu un gigant din Europa

O altă posibilită destinaţie pentru ”Sonic din naţionala României” este Italia. Cotidianul Mundo Deportivo susţine că Atalanta Bergamo este interesată de Raţiu. 

Conform presei iberice, Gianpiero Gasperini, antrenorul nerazzurrilor, este cel care insistă pentru transferul lui Raţiu.

”Câştigătoarea Europa League îşi va transforma flancul drept, prin plecări şi veniri. Cei din Bergamo sunt obişnuiţi să facă transferuri inteligente, să crească jucători şi apoi să-i vândă.

Raţiu este pe placul lui Gasperini, care în acest an va juca şi în Liga Campionilor”, au scris spaniolii de la Mundo Deportivo, citaţi de sport.ro.

Atalanta a făcut spectacol în sezonul trecut. Bergamascii au terminat pe patru în Italia şi au şocat pe toată lumea în finala Europa League, unde au umilit-o pe ”invincibila” Bayer Leverkusen, scor 3-0.

Raţiu a bifat doar 16 meciuri pentru Rayo în toate competiţiile în stagiunea precedentă şi este cotat de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.

Afla mai multe despre: andrei raţiuatalantaeuropa league,  

viewscnt
Articole similare