Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar fi trebuit să se opereze”. Ultimele veşti despre Denis Alibec şi Andrei Burcă înainte de EURO

”Ar fi trebuit să se opereze”. Ultimele veşti despre Denis Alibec şi Andrei Burcă înainte de EURO
Comentarii

Selecţionerul Edi Iordănescu (45 de ani) a stabilit lotul de 26 jucători pentru ”testul” cu Bulgaria de astăzi, ce are loc pe Stadionul ”Ghencea”.

Burleanu, despre Alibec şi Burcă

Edi Iordănescu a luat decizia finală în ceea ce priveşte lista finală de 26 de jucători ai României pentru meciul amical cu Bulgaria. Din lotul iniţial, doi jucători au rămas deoparte. Aceştia sunt atacantul Denis Alibec şi fundaşul central Andrei Burcă.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a vorbit despre lipsa lui Alibec şi Burcă, dar şi despre cum decurge recuperarea lor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Din spusele preşedintelui FRF, Denis Alibec ar fi trebuit să se opereze în urmă cu mai multe săptămâni: „Am fost ieri în cantonamentul echipei naţionale. Am stat de vorbă cu Denis, la fel cum am făcut-o şi cu ceilalţi jucători, precum şi cu staff-ul tehnic.

Ne pare foarte rău de această situaţie, mai ales că el ar fi trebuit să se opereze acum două-trei săptămâni pentru a fi evitată această situaţie. Sperăm să îl putem recupera, aşteptăm ca staff-ul medical să îşi facă treaba cât mai bine.”

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Este o tăietură, depinde de cât de repede se va recupera. În mod normal, nu ar trebui să dureze foarte mult.„Este o tăietură, depinde de cât de repede se va recupera. În mod normal, nu ar trebui să dureze foarte mult. Este tăietură la picior, nu la mână, iar acest fapt face şi mai dificilă recuperarea.

Ne-am fi dorit ca această intervenţie să aibă loc în urmă cu două-trei săptămâni, mai ales că atacantul s-a alăturat lotului naţional mult mai repede faţă de ceilalţi jucători. A trecut printr-o experienţă similară şi Nicuşor Bancu. Ne-a lipsit şi el foarte mult”, a completat Răzvan Burleanu.

"Nu înţeleg". Mihai Stoica, despre negocierile FRF - Edi Iordănescu: "Dacă nu banii sunt problema..." | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: denis alibecandrei burcanationala româniei 

viewscnt
Articole similare