You are here:

”Ar fi un mare şoc în Croaţia!”. Kopic o felicită pe Corvinul şi îi avertizează pe cei de la Rijeka

”Ar fi un mare şoc în Croaţia!”. Kopic o felicită pe Corvinul şi îi avertizează pe cei de la Rijeka

Fotbal intern

Comentarii

Corvinul a remizat cu Rijeka, scor 0-0, vicecampioana Croaţiei şi câştigătoarea Cupei din această ţară, în turul doi preliminar Europa League.

Kopic, uimit de parcursul pe care îl are Corvinul

Astfel, formaţia lui Florin Maxim păstrează şanse în calificarea în turul trei, iar echipa calificată se va decide săptămâna viitoare, în returul din Croaţia.

La conferinţa de presă premergătoare meciului Sepsi - Dinamo, Zeljko Kopic a fost întrebat despre meciul de aseară dintre Corvinul Hunedoara şi formaţia din ţara sa natală, Rijeka. 

  • Sepsi primeşte sâmbătă vizita lui Dinamo, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe orangesport.ro.

"Pentru mine nu este surprinzător ceea ce face Corvinul, având în vedere că a câştigat Cupa României, a eliminat Paksi şi joacă atât de bine. Ieri a fost un alt meci bun. Ştiu că Rijeka a schimbat puţin echipa, a fost primul lor meci al sezonului, însă Corvinul face o treabă grozavă.

(n.r. întrebat dacă ar fi un mare şoc în Croaţia) Da, ar fi. Toată lumea se aşteaptă ca Rijeka să se califice. Pe stadionul lui Rijeka terenul este foarte rapid, iar suporterii oferă o energie excelentă. Cred că Rijeka are şanse mai mari să se califice în turul următor", a spus Zeljko Kopic.

Ce jucător l-a impresionat pe Mihai Stoica după partidele din Europa. Reacţia oficialului FCSB: ”Este un fenomen”

Afla mai multe despre: corvinulcroaţiakopic 

viewscnt
Articole similare