Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar putea fi transferul carierei! Parma cere în schimbul lui Dennis Man 25 de milioane de euro! Ce club legendar din Serie A este interesat de serviciile lui

Ar putea fi transferul carierei! Parma cere în schimbul lui Dennis Man 25 de milioane de euro! Ce club legendar din Serie A este interesat de serviciile lui

Stranieri

Comentarii

După ce a avut o jumătate de sezon incredibilă la FCSB, Dennis Man a fost transferat, în iarna acestui an, la Parma.

Fotbalistul român a strâns 672 de minute în tricoul echipei care la sfârşitul sezonului trecut a retrogradat în Serie B, dar, chiar şi aşa, Man nu duce lipsă de oferte. 

Dennis Man, dorit de AC Milan

După Lille şi Galatasaray, acum un alt club legendar l-ar dori pe fotbalistul arădean. Potrivit Parma Today, AC Milan este interesată de român, dar Parma nu ar dori să se despartă de fotbalistul pe care a plătit iarna trecută 11 milioane de euro, plus alte bonusuri de performanţă. 

Însă sursa menţionată a anunţat că există o sumă pentru care Parma s-ar despărţi de fotbalistul român, iar aceasta ar fi de 25 de milioane de euro. Mai mult decât atât, italienii au menţionat că finanţatorul Kyle Krause nu ar fi dispus să lase deloc din suma cerută pentru Dennis Man. 

Cifrele lui Man la Parma

În cele 6 luni petrecute la Parma, Man a jucat 14 meciuri pentru italieni, a marcat două goluri şi a reuşit o pasă decisivă. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, fotbalistul în vârstă de 22 de ani este evaluat la 10 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: dennis man-parma-italia-ac milan 

viewscnt
Articole similare