Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arabii vor să pompeze milioane în Chelsea! Suma imensă pentru care se vinde clubul

Arabii vor să pompeze milioane în Chelsea! Suma imensă pentru care se vinde clubul

Chelsea

Comentarii

Chelsea traversează momente grele, iar după ce a început războiul în Ucraina, Roman Abramovich a fost nevoit să scoată clubul la vânzare.

Arabii vor să pompeze milioane în Chelsea! Suma imensă cu care se vinde clubul

Arabii de la Saudi Media Group i-au propus patronului rus 3.21 miliarde de euro, potrivit The Sun. Suma ar fi multe peste ce oferte ar fi primit până în acest moment, iar omul care va intermedia mutarea este Mohamed Alkhereiji, un fan înfocat al lui Chelsea.

Prea britanică a precizat că  Saudi Media Group ar avea legături cu fondul public de investiţii al guvernului din Arabia Saudită, mai exact cu cei care au cumpărat recent clubul din Premier League, Newcastle. 

Totuşi, şeicii au negat acest zvon. Omul care va conduce negocierile are legături cu două echipe din fotbalul saudit. Este vorba despre Al Nassr şi Al Hilal. Cei de la GOAL au precizat că înţelegerea ar garanta anual 915 milioane de euro, plus investiţii în academia clubului şi în sectorul care cuprinde stadionul. 

Vineri, cardurile de credit ale clubului au fost suspendate temporar, pentru ca băncile să evolueze implicaţiile sancţiunilor impuse miliardarului rus Abramovich. Totodată, compania de telecomunicaţii Three şi-a suspendat contractul de sponsorizare cu Chelsea FC.

Afla mai multe despre: chelsea-abramovich-premier league-arabia saudită 

viewscnt
Articole similare