You are here:

”Arbitraj îngrozitor!”. Ce notă a primit Felix Zwayer după Anglia - Olanda

”Arbitraj îngrozitor!”. Ce notă a primit Felix Zwayer după Anglia - Olanda

EURO

Comentarii

Echipa naţională a Angliei a învins miercuri seara, la Dortmund, scor 2-1, reprezentativa Ţărilor de Jos, calificându-se astfel în finala Euro 2024, unde va înfrunta Spania.

Nota 2 pentru arbitrul Felix Zwayer

Anglia s-a impus cu 2-1 în faţa Ţărilor de Jos şi va juca în finala Euro 2024, cu echipa Spaniei.

UEFA i-a încredinţat semifinala Olanda - Anglia arbitrului german Felix Zwayer, iar decizia nu a putut una prea inspirată având în vedere modul cum a decurs partida.

ArchivoVAR l-a notat cu nota 2 pe Zwayer, explicând astfel:

”CONTROLUL MECIULUI: Arbitraj îngrozitor al lui Felix Zwayer într-un meci Olanda-Anglia greu de controlat. A început meciul cu o eroare gravă în a nu vedea un penalty clar al lui Dumfries asupra lui Harry Kane şi şi-a încheiat prestaţia cu o repriză secundă în care a pierdut controlul meciului şi s-a dedicat să semnaleze orice minim contact, destabilizându-i pe jucătorii ambelor echipe, în special pe cei olandezi. De la primul meci pe care l-a arbitrat nu a mai fost în apele lui, ceea ce nu pare să conteze deloc pentru UEFA.

CARTONAŞE: Arbitrul german a arătat trei cartonaşe galbene, inclusiv pentru proteste în ultimele minute de joc. În plus, a iertat tot atâtea altele deşi erau abateri clare. Astfel, el nu a păstrat un criteriu solid de acordare a cartonaşelor.

 
POLEMICA: Acţiunea controversată a meciului, menţionată mai sus, a avut loc în prima repriză şi a fost un penalty clar al lui Dumfries asupra lui Harry Kane pe care arbitrul german nu l-a văzut în direct. După ce a mers la monitor pentru a revedea acţiunea, el a indicat penalty”.

Afla mai multe despre: felix zwayerangliaolanda 

viewscnt
Articole similare