Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitri români delegaţi în preliminariile Campionatului Mondial de futsal din 2024

Arbitri români delegaţi în preliminariile Campionatului Mondial de futsal din 2024

Alte sporturi

Comentarii

Futsalul românesc va fi reprezentat de o echipă de arbitri în cadrul etapei a IV-a a grupelor din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2024, informează frf.ro.

Astfel, partida din cadrul grupei a VII-a dintre Croaţia şi Israel va fi condusă de ieşenii Vlad Ciobanu şi Bogdan Hanceariuc, al treilea oficial fiind desemnat piteşteanul Liviu Chiţa. Cronometror pentru această întâlnire va fi croatul Nikola Jelic.

Pentru aceste meci, observator pentru arbitri a fost delegat Silvo Borosak (Slovenia), iar oficial de joc din partea forului organizator Sergio Lopez Andujar Alonso (Spania). Jocul se va disputa în data de 8 noiembrie, cu începere de la ora 20.00 în sala Arena din Varadzin (Croaţia).

Cei trei arbitri internaţionali români au mai arbitrat în această toamnă un alt joc din cadrul preliminariilor pentru calificarea la Campionatul Mondial, fiind delegaţi în aceeaşi formulă la jocul Norvegia – Serbia (2-4), contând pentru etapa a II-a.

De asemenea, Vlad Ciobanu a condus recent meciuri din cadrul Main Round al UEFA Futsal Champions League. Ieşeanul a arbitrat jocuri din cadrul grupei a VI-a din care au făcut parte campioanele Poloniei (echipa calificată în Elite Round), Belarusului, Danemarcei şi Kosovo.

Afla mai multe despre: futsalarbitriromaniacampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare