Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitru de top la FCSB - Universitatea Craiova, meciul care poate „rupe” clasamentul! Câte bilete s-au vândut la derby-ul de pe Arena Naţională | EXCLUSIV

Arbitru de top la FCSB - Universitatea Craiova, meciul care poate „rupe” clasamentul! Câte bilete s-au vândut la derby-ul de pe Arena Naţională | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, duminică, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1.

Cine arbitrează derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova şi câte bilete s-au vândut pentry derby-ul de pe Arena Naţională

Meciul de duminică de pe Arena Naţională are o miză uriaşă. FCSB este lider detaşat în Superliga României, iar singura echipă capabilă să schimbe această situaţie este Universitatea Craiova. Oltenii au câştigat tot până acum în play-off şi au mari speranţe că vor triumfa şi la Bucureşti. Între cele două cluburi este o diferenţă de 7 puncte înainte de startul meciului.

Aşadar, din informaţiile Orange Sport, CCA l-a numit pe Ovidiu Haţegan pentru meciul care ar putea „rupe” campionatul. „Centralul” are o vastă experienţă, dar va avea o misiune dificilă, orgoliul celor două echipe fiind întins la maximum.

De asemenea, conform surselor noastre, până în acest moment s-au vândut deja 18.000 de bilete, iar atmosfera se anunţă a fi una incendiară.

Gigi Becali l-a pus la punct pe Radaslavescu: „Ia 10.000 de euro şi se plimbă pe teren, în timp ce tatăl lui e şofer pe tir!”

Eduard Radaslavescu a fost schimbat în minutul 29 al meciului dintre Farul şi FCSB.

Liderul din Superligă s-a impus la Ovidiu, scor 1-0, dar nu cu ajutorul lui Radaslavescu. De altfel, puştiul de la FCSB a rezistat foarte puţin timp pe teren şi a fost înlocuit de Tavi Popescu. Mutarea l-a afectat foarte tare pe fotbalistul adus chiar de la Farul, acesta plecând direct la vestiare.

Tatăl lui Radaslavescu nu a luat atitudine după acest moment, ba chiar i-a dat dreptate lui Gigi Becali şi a ales să nu intre peste cuvântul patronului de la FCSB. Omul de afaceri l-a apreciat pe tatăl fotbalistului şi consideră că reacţia este una firească, având în vedere salariul uriaş pe care i-l oferă mijlocaşului.

„Pai de ce respectă ce zic eu? Păi omul ia 3.000 pe lună ca şofer de tir, iar băiatul lui, care stă şi se plimbă pe teren, ia 10.000 pe lună. Păi omul nu ştie asta? Radaslavescu, la 19 ani, nu a dat un gol sau o pasă de gol de când e la echipă şi ia 10.000 pe lună. Îl respect sau nu pe Gigi Becali? Păi da, omul ştie că Becali nu-l schimba de nebun.

Băi tata, am vorbit cu taică-su când avea oferte de împrumut. Taică-su m-a sunat atunci şi mi-a zis: „Domnu Becali, vă rog eu frumos, nu-l daţi pe copil, hai să rămână acolo”. Eu i-am spus că nu el îl dau şi că băiatul şi cu el trebuie să aleagă.

Băiatul are contract, eu nu sunt stăpân de oameni. El pleacă doar dacă vrea, dacă vrea el se duce împrumut. Eu nu sunt stăpân de oameni. Eu sunt stăpân de averea mea şi de curtea mea.

Eu nu sunt stăpân de oameni. Eu sunt stăpân de averea mea şi de curtea mea. Eşti în curtea mea, sapi la mine în curte, sapi cum îţi spun eu. Dar când pleci din curtea mea, eu nu mai sunt stăpânul tău. Nu mă interesează ce faci tu. Asta e mentalitatea mea, ca să înţeleagă toată lumea. La mine în curte, eu stăpânesc ceea ce tu faci.

Tu când eşti la mine în curte, eşti slujitorul meu şi slujeşti ceea ce eu îţi spun. Când pleci de la mine din curte, eşti liber, nu mai eşti slujitorul meu. Eu nu sunt stăpân de oameni. Eu sunt stăpân doar la ce este pe proprietatea mea. Dar oamenii n-au de unde să înţeleagă asta, ei cred că Becali este stăpân de oameni, cu sclavi.Nu sunt bă sclavi, la mine slujitorul trebuie să fie drept credincios. Când are 10.000 de euro, cum poate să zică taică-su că n-am făcut bine”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare