Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul Marius Avram, scos pe targă la meciul pe care îl conducea în Liga Europa

Arbitrul Marius Avram, scos pe targă la meciul pe care îl conducea în Liga Europa

UEFA Europa League

Comentarii

Arbitrul român Marius Avram a trecut prin momente delicate în timpul partidei dintre Honved Budapesta şi Rabotnicki, scor 4-0, din primul tur preliminar al Ligii Europa.

"Centralul", în vârstă de 38 de ani, a alunecat şi nu s-a mai putut ridica de pe teren din cauza durerilor. Arbitrul român a avut parte de îngrijiri medicale pe teren, dar nu a mai putut continua din cauza durerilor insuportabile.

Iulian Călin, al patrulea arbitru la acest joc, i-a luat locul lui Marius Avram, care şi-a luxat glezna. Călin şi-a făcut, astfel, debutul internaţional.

Avram a fost scos pe targă de pe teren, la scorul de 2-0 pentru gazde. Meciul a fost întrerupt mai multe minute din cauza accidentării centralului român. Călin i-a arătat cartonaşul roşu unui jucător de-al oaspeţilor şi a acordat un penalti pentru Honved, în minutul 62, din care gazdele au marcat al treilea gol. Din brigada de arbitri au mai făcut parte asistenţii Cristian Orbuleţ şi Vladimir Urzică.

Honved a reuşit să se impună cu scorul de 4-0 şi s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, după ce în prima manşă Rabotnicki câştigase, pe teren propriu, cu 2-1.

Afla mai multe despre: avrameuropa leaguearbitru 

viewscnt
Articole similare