You are here:

„Arbitrul s-a bucurat la penalty-ul lui Dinamo mai mult decât galeria!” Dorinel Munteanu, dur după Oţelul - Dinamo 1-1

„Arbitrul s-a bucurat la penalty-ul lui Dinamo mai mult decât galeria!” Dorinel Munteanu, dur după Oţelul - Dinamo 1-1

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1, duelul cu Dinamo, în Superliga României.

Prima reacţie a lui Dorinel Munteanu după Oţelul - Dinamo 1-1

După meci, Dorinel Munteanu a tras concluziile duelului terminat la egalitate între Oţelul şi Dinamo, scor 1-1.

„Concluzia este că am pierdut două puncte foarte importante. În prima repriză am jucat foarte bine. Deşi Dinamo a intrat în avantaj pe o greşeală a portarului nostru, n-a contat, noi am avut foarte multe ocazii, am pus presiune pe adversar. În repriza a doua am încercat să intrăm în avantaj şi meritam asta. Am avut un penalty clar. La penalty-ul dat pentru Dinamo arbitrul s-a bucurat mai mult decât galeria lui Dinamo.

Nu sunt mulţumit, pentru că jucătorii care au intrat n-au schimbat jocul. Aştept mai multă susţinere din partea publicului. Aşteptam să încurajeze mai mult echipa. Dacă se supără suporterii, îmi cer iertare, dar ăsta e feeling-ul meu.

Specialiştii trebuie să comenteze acea fază şi maniera de arbitraj. Maftei nu s-a uitat la mine. A avut 3 greşeli de plasament. Când eu fac o observaţie, jucătorii trebuie să se uite la mine. E foarte uşor să comentezi din studio şi din tribună”, a declarat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu, dat de gol după momentul controversat din meciul cu Dinamo: „Dacă nu erau camerele, l-ar fi articulat pe Maftei!”

Dorinel Munteanu a fost protagonistul unui moment controversat în Oţelul - Dinamo.

Bogdan Cosmescu, prezent în studio la Prima Sport, a dezvăluit că, dacă nu ar fi fost camerele prezente pe stadion, Dorinel Munteanu nu ar fi ezitat să-l lovească pe tânărul David Maftei.

Bogdan Cosmescu: „Dacă nu erau camerele, Dorinel Munteanu în articula pe David Maftei. Dar fiind camerele, s-a abţinut. Sunt sigur că îi dădea două dacă nu era filmat.”Silviu Tudor Samuilă: „Nu ştii ce s-a întâmplat la vestiar, nu ştii ce s-a vorbit la pauză.”

Bogdan Cosmescu: „Dorinel Munteanu a trăit ca jucător într-o perioadă în care situaţiile astea erau absolut normale.”

Afla mai multe despre: dorinel munteanuoteluldinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare