Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul s-a uitat la un monitor închis, apoi a dat penalty pentru CFR Cluj. :) Reacţia lui Basarab Panduru | VIDEO

Arbitrul s-a uitat la un monitor închis, apoi a dat penalty pentru CFR Cluj. :) Reacţia lui Basarab Panduru | VIDEO

Superliga

Comentarii

Arbitrul Marcel Bîrsan a avut mari probleme cu VAR-ul la două dintre penalty-urile acordat CFR-ului, în derby-ul cu U Cluj.

CFR Cluj s-a impus lejer în faţa lui U Cluj, scor 4-0, într-un meci în care a primit însă nu mai puţin de trei lovituri de la 11 metri. Una dintre ele a fost ratată.

La două dintre penalty-uri, arbitrul Marcel Bîrsan a avut mari probleme cu VAR-ul. Cu toate acestea, a dat penalty pentru CFR Cluj. Unul dintre ele este controversat.

Ce spune Basarab Panduru după ce Marcel Bîrsan a dat penalty, deşi ecranul VAR era închis

CFR Cluj a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 25, după un henţ evident comis de Ispas. Janga a transformat lovitură de la 11 metri.

În minutul 32, Krasniqi a făcut 2-0 după o pasă primită de la Cristi Manea.

În minutul 38, CFR Cluj a primit al doilea penalty. De această dată, după o fază controversată. Miron a atins mingea cu mâna, în cădere, în el a fost împiedicat de Janga, cel care se afla jos.

Marcel Bîrsan a mers să consulte tehnologia VAR, care a avut însă multe probleme. Monitorul s-a stins de mai multe ori şi centralul meciului a apucat să vadă faza din doar două unghiuri.

Cu toate acestea, el a acordat lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de Cristi Manea.

Însă Constantin Zotta este de părere că n-a fost vorba despre penalty, ci U Cluj ar fi trebuit să primească fault în atac, deoarece Janga l-a împiedicat pe Miron, înainte ca acesta să atingă mingea cu mâna:

”Mie mi se pare că Janga ridică genunchiul şi îl împiedică pe Miron, iar în momentul în care loveşte mingea cu mâna mie mi se pare că este în cădere.

Cred că se impunea o lovitură liberă directă pentru U Cluj aici”, a spus Constantin Zotta pentru Orange Sport.

Aflat şi el în studioul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a fost şi el de aceeşi părere. Mai mult, l-a criticat pe Marcel Bîrsan că a dat penalty, deşi n-a apucat să vadă faza din toate unghiurile, inclusiv din cel în care se observă cum Janga îl faultează pe Miron:

”Este de ajuns ca arbitrul să vadă doar asta? Dacă doar asta vede... E de ajuns? Nu trebuie să vezi şi din partea celalaltă picioarele ridicate ale lui Janga? Eu zic că e tot fault în atac”, a concluzionat Basarab Panduru.

Al treilea penalty, noi probleme cu VAR-ul pentru Marcel Bîrsan

În minutul 80, Marcel Bîrsan a avut din nou probleme cu VAR-ul. De această dată, Piţian a fost cel care a comis henţ.

Din nou, Marcel Bîrsan a mers la marginea terenului pentru a consulta tehnologia VAR, însă monitorul s-a oprit de mai multe ori.

Totuşi, la una dintre faze, arbitrul Marcel Bîrsan a apucat să vadă cum Piţian comite henţ.

Din fericire pentru U Cluj, lovitura de la 11 metri a fost ratată de Krasniqi. Tabela a fost închisă de Birligea, care a marcat golul de 4-0 în minutul 90+4.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare