Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"ARDE" BĂNIA | A început scandalul înaintea derby-ului oraşului de vineri: Universitatea Craiova II are meci cu "echipa oaspete a domnului Adrian Mititelu"

"ARDE" BĂNIA | A început scandalul înaintea derby-ului oraşului de vineri: Universitatea Craiova II are meci cu "echipa oaspete a domnului Adrian Mititelu"

Fotbal

Comentarii

Vineri de la ora 14:00, pe stadionul Extensiv din Craiova e zi de meci! U Craiova II, echipa patronată de Mihai Rotaru va întâlnit U Craiova 1948, formaţia lui Adrian Mititelu. Partida se joacă în cadrul etapei a 11-a din L3, seria 3.

La meciul de vineri vor putea participa exclusiv abonaţii Universităţii Craiova care vor avea acces începând cu ora 12:00, după cum urmează: abonaţii de la peluzele nord şi sud vor putea sta la peluza stadionului Extensiv, abonaţii de la tribunele I şi II vor avea rezervată tribuna I, iar cei cu abonamente la oficială vor avea loc la tribuna 0.
 
Oficialii clubului patron de Mihai Rotaru au emis un comunicat în care anunţă că "Galeria domnului Adrian Mititelu va primi 300 de bilete (mai mult de 5% din totalul locurilor pe stadion) în sectorul destinat oaspeţilor de la tribuna II. Preţul acestora va fi de 2 lei bucata. Precizăm faptul că, până la această oră, nu am primit nicio solicitare oficială pentru bilete din partea clubului oaspete".
 
Mai mult: "În toată comunicarea oficială dinaintea, din timpul şi de după partidă vom folosi apelativul ”echipa oaspete” pentru formaţia domnului Adrian Mititelu. Nu putem proceda altfel, având în vedere că această echipă apărută în 2017 nu are legtăură nici măcar cu FC U Craiova, echipă aflată în faliment la ora actuală. Bazându-se exclusiv pe deja celebra „continuitate prin patron”, echipa oaspete foloseşte abuziv la acest moment denumirea clubului nostru, stema clubului nostru şi imnul oficial al clubului nostru. Toate aceste elemente de identitate au aparţinut şi vor aparţine pentru totdeauna Universităţii Craiova, adică oraşului şi suporterilor Ştiinţei din toată lumea".

Afla mai multe despre: craiovacsu craiovafcu craiovascandalrazboideclaratii 

viewscnt
Articole similare