Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arde Madridul! Mesaj categoric pentru Sergio Ramos din partea antrenorului: ”Nu ne preocupă prelungirea sa”

Arde Madridul! Mesaj categoric pentru Sergio Ramos din partea antrenorului: ”Nu ne preocupă prelungirea sa”

Real Madrid

Comentarii

David Bettoni, antrenorul secund al lui Zinedine Zidane, a vorbit într-o conferinţă de presă despre Sergio Ramos şi viitorul acestuia la Real Madrid.

În plin proces de negociere pentru prelungirea contractului, Sergio Ramos ar fi refuzat deja oferta ”albilor”. Se zvoneşte că cele două părţi duc un adevărat război de la distanţă prin intermediul presei.

Secundul lui Zidane, David Bettoni a comentat scurt subiectul în cadrul unei conferinţe de presă: ”Este un profesionist, îl ştiu deja de cinci ani. El este supărat acum pentru că nu se antrenează, dar deja se simte mai bine. Nu ne preocupă situaţia legată de prelungirea contractului său. Ramos este un profesionist, este căpitanul nostru” a explicat Bettoni, cel care îi ţine în această perioadă locul lui Zidane. Jurnaliştii spanioli s-au declarat surprinşi de reacţia rece a lui David Bettoni, cei mai mulţi dintre ei aşteptându-se măcar la un discurs oarecum diplomat din partea acestuia.

Spaniolii anunţă că Ramos a refuzat propunerea şi a anunţat clubul că este dorit de Paris Saint Germain, de la care ar fi primit o propunere concretă şi destul de avantajoasă. Nu l-a înduplecat pe Florentino Perez, care nu s-a lăsat impresionat de detaliile oferite de căpitanul echipei sale.

Real Madrid i-ar fi propus un singur an de contract cu Sergio Ramos în aceleaşi condiţii financiare, în timp ce legendarul fundaş merengue vrea doi ani de contract şi un salariu mai mare.

Afla mai multe despre: david bettonisergio ramos 

viewscnt
Articole similare