You are here:

"Arde" Madridul! Vezi Cotele Superbet pentru Atletico - Real

"Arde" Madridul! Vezi Cotele Superbet pentru Atletico - Real

Pariuri sportive

Comentarii

A 237-a confruntare directă dintre Atletico Madrid şi Real Madrid e programată duminică, de la ora 22:00, pe "Metropolitano", unde Diego Simeone şi Carlo Ancelotti vor relua una dintre cele mai fierbinţi rivalităţi din fotbalul european. Ambele se află în urmărirea liderului Barcelona, au serii de nouă meciuri fără înfrângere, iar marele absent e Kylian Mbappe, cel care-şi amână debutul în marele meci al oraşului Madrid.

Vezi Oferta Superbet pentru Atletico – Real şi fii responsabil!

Superioritatea financiară a Realului

Două dintre cele mai importante (şi bogate) cluburi de pe Bătrânul Continent, Atletico şi Real au trecut printr-o vară în care au investit mult, iar Julian Alvarez, respectiv Kylian Mbappe au devenit vedetele perioadei de mercato în cele două părţi ale oraşului. Totuşi, în ciuda eforturilor considerabile depuse de "plăpumari" pentru a reduce decalajul financiar faţă de colosul din oraş, Atletico stă în continuare în umbra Realului în ceea ce priveşte duelul banilor: gazdele de duminică au un lot evaluat la 529.5 milioane de euro, în timp ce oaspeţii au construit o galaxie care costă nu mai puţin de 1.34 miliarde de dolari.

Mergând mai departe, superioritatea Realului e evidenţiată de vârsta foarte bună a vedetelor sale, clubul de pe "Bernabeu" având şase jucători cotaţi la 100 de milioane de euro sau mai mult, în frunte cu Kylian Mbappe (180 de milioane de euro). Pe când Atletico punctează doar prin Julian Alvarez, starul argentinian adus de la City bucurându-se de o cotă de piaţă de 90 de milioane de euro.

Atletico – Real, capul de afiş al etapei din LaLiga: vezi oferta completă şi alege inspirat!

Real, uşor favorită în derby-ul echipelor neînvinse

Chiar dacă Barcelona (21 de puncte) s-a distanţat deja la patru puncte de Real (17) şi la şase de Atletico (15), ambele echipe din Madrid se bucură, la fel ca rivala din Catalonia, de statutul de invincibili în primele şapte etape ale sezonului din LaLiga. Interval în care Realul a câştigat mai des (cinci victorii faţă de patru), a marcat mai mult (16 victorii faţă de 11), iar Atletico a primit mai puţine goluri (trei faţă de cinci).

Excelente şi în debutul din Liga Campionilor (Atletico - RB Leipzig 2-1 şi Real - Stuttgart 3-1), trupele de comando ale lui Simeone şi Ancelotti au câte nouă meciuri consecutive în care nu au cunoscut eşecul, ultimele înfrângeri venind pe finalul stagiunii trecute, când lucrurile erau rezolvate.

Din punct de vedere al Cotelor Superbet, derby-ul Madridului stă sub semnul echilibrului, cu un mic plus pentru oaspeţi: Realul are o cotă de 2.55 pentru succes, rezultatul de egalitate e creditat cu o cotă de 3.45, iar victoria gazdelor are o cotă de 2.80.

 

Afla mai multe despre: atletico - realatletico - real superbetpariuri atletico - real 

viewscnt
Articole similare