Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are cel mai bun lot. Poate să învingă pe oricine”. Victor Piţurcă şi-a ales favorita la titlu în Superligă

”Are cel mai bun lot. Poate să învingă pe oricine”. Victor Piţurcă şi-a ales favorita la titlu în Superligă

Fotbal

Comentarii

Victor Piţurcă (66 de ani) rămâne aproape de fotbalul românesc, chiar dacă nu a mai antrenat în Superligă de mai bine de trei ani.

Fostul selecţioner este atent la ce se întâmplă pe prima scenă a fotbalului românesc şi este de părere că favorită la titlu, în acest sezon, este FCSB. 

  • După 27 de etape, FCSB este pe locul 3, cu 48 de puncte, la şapte puncte în spatele liderului Farul şi la cinci lungimi de CFR Cluj, locul secund.

Victor Piţurcă: ”FCSB este o echipă care joacă la un nivel bun”

În opinia lui Victor Piţurcă, FCSB deţine cel mai valoros lot şi are puterea de a cuceri titlul în acest sezon, chiar dacă se află doar pe locul 3, în acest moment.

De asemenea, ”Piţi” este de părere că în lupta la titlu va conta şi fosta sa echipă, Universitatea Craiova, chiar dacă se află la 10 puncte de liderul Farul.  După înjumătăţirea punctelor, distanţa se va micşora considerabil: cinci puncte.

Cred că FCSB-ul e în continuare în lupta la titlu, chiar şi Craiova. Nu e diferenţă mare ca valoare. Eu cred că FCSB-ul ar avea cel mai bun lot. O echipă care joacă la un nivel bun poate să învingă orice echipă din campionatul nostru”, a declarat Victor Piţurcă, într-un interviu acordat pentru Pro TV.

În cariera sa de antrenor, Victor Piţurcă a pregătit trei echipe din campionatul României:  Steaua/FCSB, FCU Craiova şi Universitatea Craiova.

  • 13 meciuri şi 6 goluri a adunat Victor Piţurcă în tricoul echipei naţionale a României, în perioada 1985-1987.

Afla mai multe despre: victor piturcatitlu superliga 

viewscnt
Articole similare