Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are Mostiştea Ulmu cel mai ghininoist portar? Răduţă s-a accidentat grav în al doilea baraj consecutiv

Are Mostiştea Ulmu cel mai ghininoist portar? Răduţă s-a accidentat grav în al doilea baraj consecutiv

Fotbal intern

Comentarii

Iulian Răduţă, portarul Mostiştei Ulmu în turul barajului de promovare cu Steaua, s-a rănit grav, după o ciocnire cu Enceanu. Pentru ”goalkeeper” este a doua accidentare consecutivă într-un baraj de promovare, după cea de sezonul trecut.

Ajuns la Ulmu la începutul sezonului actual, Iulian Răduţă probabil nu se aştepta la seria de evenimente ce avea să aibă loc la turul barajului de promovare cu Steaua. În meciul cu bucureştenii, acesta s-a ciocnit de Enceanu şi a trebuit să fie transportat la spital, după ce fusese tratat în ambulanţă aproximativ 30 de minute.

Are Mostiştea Ulmu cel mai ghininoist portar?

Ghinionul portarului provine din faptul că aceasta nu este singura accidentare gravă suferită de acesta într-un baraj de promovare. Sezonul trecut, pe vremea când era la Progresul Spartac, Răduţă a avut parte de un alt moment tragic. Nervos că arbitrul acordase un penalty inexistent în minutul 90+3, prin care Progresul pierdea partida, portarul a avut o ieşire nervoasă şi a spart un geam în drumul spre vestiar.

Prin lovitură aplicată termopanului, Răduţă a reuşit să se taie la vene şi a fost transportat de urgenţă la spital. Acesta nu a putut juca în returul barajului, iar Spartac a mai rămas un sezon în Liga 3.

De această dată însă, accidentarea suferită nu a mai fost vina portarului, dar l-a afectat cel puţin la fel de rău ca cea de sezonul trecut. Răduţă a petrecut o bună perioadă în ambulanţă şi a putut fi văzut cu un guler cervical. După tratamentul acordat, acesta a fost mutat în alt vehicul de salvare şi a fost transportat la spital.

 

Afla mai multe despre: baraj promovare liga 2promovare liga 2promovare liga 3steauacsa steauamostiştea ulmuiulian răduţa 

viewscnt
Articole similare