Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are o limită pe care nu o poate depăşi”. Greşeala lui Bergodi în vestiarul Rapidului: ”Asta lipseşte” | EXCLUSIV

”Are o limită pe care nu o poate depăşi”. Greşeala lui Bergodi în vestiarul Rapidului: ”Asta lipseşte” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid trece printr-o situaţie dificilă, înrăutăţită şi mai tare după eşecul cu CFR Cluj, scor 1-4, din etapa a treia a play-off-ului SuperLigii.

Critici pentru Cristiano Bergodi: ”Are o limită pe care nu o poate depăşi”

Rapid s-a prăbuşit după ultimele rezultate din Superligă, motiv pentru care s-a vorbit chiar şi despre demisia lui Cristiano Bergodi. În actualul sezon, cei de la Rapid sunt departe de titlu, la o distanţă de 13 puncte de liderul FCSB.

Fără succes în play-off, giuleştenii se află pe poziţia a patra în ierarhie, cu 28 de puncte.

Silviu Tudor Samuilă, Cristi Costache şi Florin Lovin au analizat situaţia în care a ajuns Rapidul şi şansele ca Bergodi să rămână şi din sezonul viitor. Lovin, de asemenea, a identificat ce îi ”lipseşte” Rapidului: ”Toate echipele mari care au făcut performanţă au asta!”. 

Silviu Tudor Samuilă: ”Continuă Bergodi şi la anul? Rapidul i-a oferit lui Bergodi şansă după şansa.

Cristi Costache: Şi o linişte pe care nu au mulţi antrenori. O participare în cupele europene l-ar salva. Am spus că e un antrenor de uz intern, la fel am mai repetat-o şi pare că îmi dă dreptate că are o limită pe care nu îl poate depăşi. A antrenat cele mai mari echipe din România şi are doar 2 Supercupe şi o Cupă. Cam puţin. Este fost jucător la Lazio. Parcă promiţi altceva.

Florin Lovin: Şi eu sunt de acord. Ai antrenate toate. Rapidul încă nu şi-a găsit înca un nucleu de 7-8 jucători care să joace constant. Toate echipele mari care au făcut performanţă şi-au făcut un nucleu pe care îl ştiai din start. Pare o echipă dezbinată, care nu îşi găseşte identitatea. Aici cred că a greşit un pic!”.

Urmează curăţenia de vară la Rapid. Damjan Djokovic, Alexandru Albu, Dragoş Grigore şi Cătălin Cîrjan sunt cei patru jucători pe care nu se mai bazează cei din Giuleşti din vară!

”Care este adevărata faţă a Rapidului?”. Funsho a răspuns sincer după ce giuleştenii s-au prăbuşit în play-off | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: bergodirapidflorin lovin 

viewscnt
Articole similare