Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Are ochi la jucători, citeşte bine jocul. Mă va ajuta foarte mult!". Reghecampf, despre cooptarea lui Panduru în stafful său la U Craiova | EXCLUSIV

"Are ochi la jucători, citeşte bine jocul. Mă va ajuta foarte mult!". Reghecampf, despre cooptarea lui Panduru în stafful său la U Craiova | EXCLUSIV
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul de la U Craiova, a reacţionat pentru Telekom Sport după ce l-a cooptat pe Basarab Panduru (51 de ani) în stafful său din Bănie.

Prima reacţie a lui Reghe după ce l-a cooptat pe Panduru în staff la U Craiova: "Are ochi la jucători, citeşte bine jocul. Mă va ajuta foarte mult!"

Contactat de Telekom Sport, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre venirea lui Basarab Panduru în stafful său. "Pandi" şi Reghe au mai lucrat împreună la Al Wasl, pentru o scurtă perioadă, în Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul oltenilor l-a lăudat pe Panduru şi a spus că e sigur că va fi de mare ajutor.

Reghecampf a dezvăluit ce funcţie va ocupa Basarab Panduru în stafful său şi a mai spus că îl ajută enorm când ia anumite decizii.

"Pandi e un om pe care îl apreciez foarte mult, apreciez ce face el mai ales pe plan sportiv, aici nu vorbesc că e unul dintre cei mai buni comentatori de sport din România. Eu îl apreciez pentru ce va face în stafful meu, ceea ce a făcut în stafful care a fost cu mine în Emirate.

Mi-am dorit foarte mult să ajungă lângă noi. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în ce vrem să facem de aici mai departe. Îmi doresc să câştig campioantul în România. De aceea am nevoie de un staff puternic, un staff cu oameni foarte bine pregătiţi, cu oameni care cunosc fotbalul din România.

Pandi e unul dintre oamenii pe care îi apreciez foarte mult şi mi-am dorit enorm de mult să fie lângă mine. Va avea funcţia de antrenor secund, plus că va fi şeful de departament la ceea ce înseamnă analiza jucătorilor. E o poziţie pe care eu mi-o doresc în stafful meu, mai ales când vine vorba despre Pandi, pentru că el, cum spunem noi în fotbal, are ochi la jucători. Citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund, care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci.

E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu", a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Telekom Sport.

Panduru, în staff-ul lui Reghecampf la U Craiova

Laurenţiu Reghecampf îşi adaugă un om în staff la Craiova. Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, va merge să lucreze alături de antrenor în Bănie, la U Craiova. Cei doi vor lucra din nou împreună, după ce Reghe l-a luat pe "Pandi" în stafful său şi pe vremea când acesta o antrena pe Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite.

Panduru a fost antrenor la Poli Timişoara, Oţelul, FC Vaslui şi Farul şi Progresul.

De 10 ani, Basarab Panduru este expertul Telekom Sport.

În vara lui 2020, Basarab Panduru a acceptat să meargă în stafful lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl.

Afla mai multe despre: reghecampfpanduruexclusivu craiova 

viewscnt
Articole similare