Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are oferta pe masă! Spaniolii au aflat ce contract i-a pus Barcelona pe masă lui Ter Stegen. Câţi bani îi oferă neamţului

Are oferta pe masă! Spaniolii au aflat ce contract i-a pus Barcelona pe masă lui Ter Stegen. Câţi bani îi oferă neamţului

FC Barcelona

Comentarii

Oficialii Barcelonei şi reprezentanţii lui Marc-Andre ter Stegen (27 de ani) sunt în pline negocieri pentru prelungirea contractului, Sport, ziarul apropiat de clubul de pe Camp Nou, a aflat ce ofertă i-a pus pe masă Josep Maria Bartomeu portarului german sosit în Catalonia în 2014.

După ce în urmă cu câteva zile a scris despre faptul că părţile s-au pus la masa negocierilor de mai mult timp, Sport a aflat şi ce oferta i-a făcut Barcelona lui Ter Stegen. Şi portarul neamţ, dar şi şefii Barcelonei au căzut de acord asupra prelungirii acordului, dar nu e înţeleg când vine vorba de sume.

Un om cheie în angrenajul Barcelonei, Ter Stegen are pe masă o ofertă de a rămâne pe Camp Nou până în 2024, cu un salariu de 6,3 milioane de euro pe an şi bonusuri în fiecae an. Actuala înţelegere dintre Barcelona şi Marc-Andre ter Stegen expiră în 2022, după ce portarul neamţ a fost transferat în 2014, de la Borussia Moenchengladbach pentru "doar" 12 milioane de euro. Mutarea reuşită atunci reprezintă o adevărată lovitură dacă luăm în calcul inflaţia din momentul de faţă de pe piaţa transferurilor.

Vrea bani mai mulţi

Negocerile dintre FC Barcelona şi reprezentanţii lui Ter Stegen s-au blocat, după patru runde, deoarece portarul nu e mulţumit de salariu oferit. Neamţul consideră că are un rol mult mai important în echipă şi vrea un salariu apropiat de cel al lui Leo Messi (32 de ani), simbolul de pe Camp Nou. Pretenţiile lui Ter Stegen sunt îndreptăţite, având în vedere contribuţia sa din ultimii ani la echipă.

Marc-Andre ter Stegen va semna un nou contract doar dacă va primi o mărire substanţială de salariu, pentru că îşi doreşte să fie unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din club.

Afla mai multe despre: marc andre ter stegennegocierifc barcelona 

viewscnt
Articole similare