Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are Pintilii fler de antrenor?” Răspunsul oferit de Nicolae Dică în direct EXCLUSIV

”Are Pintilii fler de antrenor?” Răspunsul oferit de Nicolae Dică în direct EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Meciul de pe Arena Naţională a început cu patru minute întârziere din cauza torţelor şi petardelor aruncate pe teren de ultraşii FCSB.

Mihai Pintilii a reuşit o victorie răsunătoare pe Arena Naţională. Antrenorul a declarat la finalul meciului că nu ştie sigur dacă va rămâne la FCSB, iar că acest lucru va depinde de următoarele meciuri ale FCSB-ului. 

Dică a ales să plece de la FCSB, iar locul lui a fost luat pentru moment, de către Mihai Pintilii. Înainte de meci, Dică a fost prezent în studiolul Orange Sport. Fostul secund al lui Mirel Rădoi de la naţională a fost întrebat dacă Pintilii are fler de antrenor. Dică consideră că fostul mijlocaş îşi doreşte să ajungă principal. 

”Nu vreau să spun... are. Nu pot să îmi dau seama. Este clar că el îşi doreşte treaba asta, să ajungă la un moment dat antrenor principal. Vrea să parcurgă nişte etape”, a spus Nicolae Dică, în exclusivitate, la OrangeSport. 

FCSB a învins pe Rapid cu 3-1 în derbiul etapei a 17-a din Superligă

În minutul 10, Rapid a avut un gol anulat pentru ofsaid la Dragoş Grigore. În minutul 14, Cordea a deschis scorul pentru FCSB, după ce Olaru a interceptat mingea, a trimis la Octavian Popescu, iar acesta a pasat în faţa porţii pentrui Cordea.

În minutul 29, Compagno a înscris pentru 2-0. În minutul 39, arbitrul a întrerupt meciul pentru două minute, vorbind cu cei doi căpitani de echipă şi cerând crainicului stadionului să anunţe cele două galerii că rasismul nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

În minutul 57 Cordea a pasat pentru Octavian Popescu şi acesta a marcat al treilea gol al meciului. Junior Morais a primit cartonaşul roşu în minutul 70 după ce l-a lovit pe Cordea.

În minutul 76, Dugandzic a transformat un penalty pentru 3-1. FCSB este pe locul  7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Afla mai multe despre: fcsb-dică-pintilii 

viewscnt
Articole similare