Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are planuri mari! Patroana din fotbalul românesc atrage toate privirile, însă are neplăceri după pozele provocatoare: "Replica obişnuită? Că facem un antrenament"

Are planuri mari! Patroana din fotbalul românesc atrage toate privirile, însă are neplăceri după pozele provocatoare: "Replica obişnuită? Că facem un antrenament"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Ea este cea una dintre cele mai frumoase patroane din fotbalul românesc. Cătălina Andreea Niţu are 26 de ani şi este antrenoare de fotbal. Dar nu numai atât, este şi patroana clubului la care activează, FC New Champions. Decizia de a fi propria şefă a luat-o dintr-un motiv simplu.

Cătălina Niţu are 26 de ani şi e patroană şi antrenoare la propriul club

Pasiune şi ambiţie. Cătălina le are pe amândouă. Are carnet de antrenor, dar vrea să ajungă până la categoria maximă, licenţa Pro. Până atunci, se bucură de bucuria copiilor care vor să joace fotbal.

"Am antrenat la două cluburi, nu prea mi-a plăcut ce se întampla acolo şi am decis să-mi deschid propriul club, să fac exact cum vreau eu şi să merg pe principiile mele.

Dacă mă axam pe a deschide clubul doar pentru bani, vedeai acum 100 de copii. M-am axat să formez grupa de 2015 pe care o şi antrenez. 

La vârsta aceasta trebuie să facă de placere, mai puţin să joace pentru rezultat, ceea ce e o mare greşeală, deoarece întâlnesc des chestia asta. Toţi antrenorii sunt pentru rezultat la vârsta lor", a spus Cătălina Niţu pentru Orange Sport. 

Într-o ţară în care femeile sunt încă ţinute departe de fotbal, Cătălina a trecut peste toate prejudecăţile, deşi obstacole apar în fiecare zi: "Nu suntem la fel de bine privite deoarece consideră că femeile n-au ce căuta în fotbal.

Aud pe la spatele meu mai ales după ce câştigăm meciul. Mai aud <<Mamă, ne-a bătut asta.... Cum ne-a bătut?>> Aşa simplu", mai spune 

Cătălina ţine cu Rapid şi mai are o pasiune. Postează poze sexy pe reţelele de socializare. Hărţuitorii nu sunt departe: "Îmi dau mesaje. Replica obişnuită? Că facem un antrenament sau ma antrenezi şi pe mine? Sau cum o fată ca tine poate să fie antrenoare? De ce ai ales fotbalul?", mai spune Cătălina Niţu, pentru Orange Sport. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: catalina nitucatalina nitu patroana fotbalechipa fotbal catalina nitu 

viewscnt
Articole similare