You are here:

"Are şcoala lui Mircea Lucescu". Dan Şucu, felicitat pentru aducerea lui Marius Şumudică la Rapid: "Asta e cel mai important" | EXCLUSIV

"Are şcoala lui Mircea Lucescu". Dan Şucu, felicitat pentru aducerea lui Marius Şumudică la Rapid: "Asta e cel mai important" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Aducerea lui Marius Şumudică la Rapid, ca antrenor, este o lovitură importantă pe care conducerea clubului din Giuleşti a dat-o. Tehnicianul român este văzut ca "un pui de-al lui Mircea Lucescu".

Într-o discuţie purtată cu OrangeSport.ro, Adrian Pitu (49 de ani) este de părere că Rapid a făcut o mutare excelentă când l-a instalat antrenor pe Marius Şumudică. Fostul fotbalist a subliniat calităţile lui Şumudică.

Marius Şumudică, cea mai bună mutare făcută de Dan Şucu la Rapid? "Are aceeaşi şcoală ca Mircea Lucescu"

Adrian Pitu consideră Marius Şumudică este, la fel ca şi Mircea Lucescu, un bun psiholog şi ştie cum să transmită ce are de spus pe înţelesul tuturor jucătorilor.

"Şumi are aceeaşi şcoală ca a lui Mircea Lucescu, în primul rând e un psiholog, are talentul ăsta. Va face treabă la Rapid. E un 'pui' de-al lui Mircea Lucescu. Cel mai important este să ştii ce să le transmiţi jucătorilor", a declarat Adrian Pitu, pentru OrangeSport.ro.

Marius Şumudică a fost instalat în locul lui Neil Lennon pe banca Rapidului, după un început slab de sezon al giuleştenilor.

De la venirea lui Marius Şumudică, Rapid i-a transferat pe Clinton N'Jie, Tobias Christense, Constantin Grameni şi, urmează, Aaron Boupendza.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: adrian piturapidmarius sumudicaantrenordan sucu 

viewscnt
Articole similare