You are here:

Arena din Vaslui ar putea găzdui din nou meciuri din Liga 1. Ce echipă este nevoită să se mute: ”Cred că stadionul o să fie plin la meciul cu CFR”

Arena din Vaslui ar putea găzdui din nou meciuri din Liga 1. Ce echipă este nevoită să se mute: ”Cred că stadionul o să fie plin la meciul cu CFR”

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi urmează să se mute la Vaslui sau la Piatra Neamţ, deoarece suprafaţa de joc de pe stadionul din Copou va fi refăcută.

Mihai Teja a reuşit să-i convingă pe cei de la Poli Iaşi să modernizeze infrastructura şi, după ce au fost refăcute terenurile de antrenament, acum va fi înlocuit gazonul de pe stadionul central. Asta aduce însă şi neplăceri. Poli Iaşi urmează să-şi dispute meciurile de acasă fie pe stadionul din Vaslui, fie pe cel din Piatra Neamţ:

”Cred că va fi ori terenul de la Vaslui, ori de la Piatra Neamţ. Mă bucur că plecăm pentru a putea reface suprafaţa, pentru că este aproape impracticabilă. Îmi pare rău, pentru că eram într-o formă bună sau meciurile de acasă erau foarte importante pentru noi, deoarece au venit suporterii şi ne-au susţinut la aproape fiecare meci [...] Vreo patru meciuri cred că vom juca în deplasare. Sunt sigur că dacă câştigăm aceste meciuri, suporterii tot lângă noi vor fi”, a declarat Mihai Teja.

Antrenorul lui Poli Iaşi spune însă că şi-ar dori mai degrabă să joace la Vaslui: ”La meciul cu CFR cred că o să fie plin stadionul, dacă jucăm la Vaslui. La Piatra Neamţ nu cred că o să avem mai mult de 1.500 de suporteri”.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare