Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Argentina - Croaţia | Verdictul e mai complicat decât pare la prima vedere

Argentina - Croaţia | Verdictul e mai complicat decât pare la prima vedere

Pariuri sportive

Comentarii

Toată lumea o vede favorită pe Argentina. Unii şi-o imaginează deja cu trofeul în braţe. Dar e chiar atât de sigur că o să treacă de Croaţia?

Argentina e imprevizibilă

După un început şocant de Campionat Mondial (1-2 cu Arabia Saudită), Argentina s-a trezit şi n-a mai făcut paşi greşiţi până în semifinale. A strălucit doar cu Polonia lui Lewanndowski (2-0). Messi şi ai lui au tremurat, în schimb, cu Australia, care era să egaleze la ultima fază (2-1). Cu Olanda n-au mai scăpat, dar inspiraţia portarului Martinez i-a salvat pe sud-americani la penalty-uri. Croaţia n-are nicio înfrângere la turneul din Qatar şi a scos-o din joc pe marea favorită Brazilia. Finalistă în 2018, echipa lui Zlatko Dalic are cel mai experimentat prim 11 de la Mondial. Messi va avea în faţă jucători trecuţi de prima tinereţe, precum Modric, Lovren, Perisic sau Brozovic. E de aşteptat ca Argentina să domine, iar Croaţia să se strângă ca un arici în apărare şi să contraatace. Europenii au toate armele ca să reziste cel puţin 90 de minute. Cel mai probabil, nu se vor marca multe goluri, iar cota pentru X2 şi sub 2.5 goluri la Betano merită încercată (2.70).

Messi vs Modric, cheia meciului

Pentru Messi, ar trebui să fie unul dintre cele mai importante meciuri din carieră. Are 35 de ani şi e ultima şansă să pună mâna pe Cupa Mondială. Chiar dacă a ratat două penalty-uri, Messi a cărat în spate naţionala la acest turneu. A dat patru goluri şi două pase decisive în cinci meciuri. Ca să scuture plasa Croaţiei cel puţin o dată, Messi are cotă 2.30 la Betano. Pentru o pasă decisivă, cota e mai mare (4.05). La croaţi, echilibrul şi imaginaţia lui Modric de la mijlocul terenului au fost esenţiale până acum. La 37 de ani, fostul Balon de Aur a bifat la acest Mondial aproape 500 de minute pe teren. Pentru că ne-a obişnuit cu execuţii surprinzătoare de la distanţă, un pariu special interesant ar fi cel puţin un şut spre poartă al lui Modric. Cota nu e deloc de neglijat (1.60).

Echipe probabile:

  • Argentina: Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; Fernandez, De Paul, Mac Allister; Di Maria, Messi, Alvarez
  • Croaţia: Livakovic; Juranovic, Gvardiol, Lovren, Sosa; Modric, Brozovic, Kovacic; Pasalic, Kramaric, Perisic

Afla mai multe despre: argentina 

viewscnt
Articole similare