Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Argentina - Franţa | MegaCotă la Betano pentru orice pronostic

Argentina - Franţa | MegaCotă la Betano pentru orice pronostic

Pariuri sportive

Comentarii

Bookmakerii nu văd nicio favorită în finala Campionatului Mondial. E cel mai echilibrat meci din Qatar, dar şi cel mai aşteptat, iar cote sunt pe măsură

Argentina are publicul, Franţa are experienţa

Peste 50.000 de fani argentinieni vor urmări, pe stadionul Lusail din Doha, finala cu Franţa. Va fi un record la acest turneu. Nici măcar Anglia, Olanda sau Germania, recunoscute pentru numărul mare de susţinători pe stadioane, nu s-au apropiat de acest număr.

Campioni en-titre, oamenii lui Deschamnps ştiu ce înseamnă o finală de Mondial. Acum patru ani învingeau Croaţia (4-2), iar dacă va repeta performanţa şi astăzi, Franţa va deveni prima ţară de la Brazilia lui Pele încoace care câştigă Cupa Mondială de două ori la rând.

Pentru pariori, într-un astfel de meci e greu de găsit o favorită. Nici bookmakerii nu s-au hotărât cine are prima şansă, astfel că Betano oferă MegaCota 3.00 pentru 1, X sau 2.

Messi vs Mbappe, o altă finală

Colegi la PSG, dar cu o relaţie rece în vestiar, Messi şi Mbappe vor fi elementele cheie în finală. Dacă starul Argentinei a dus pe umeri echipa până la ultimul meci, Mbappe a împărţit cu Giroud rolul de om decisiv al francezilor. Messi şi Mbappe au dat câte cinci goluri până acum şi au duel direct pentru Gheata de Aur.

Dacă luăm în calcul că pentru decarul Argentinei e, poate, cel mai important meci din carieră, la ultimul lui Mondial, motivaţia ar trebui să fie la cote maxime. Un gol marcat de Messi în timpul regulamentar are cotă 2.62 la Betano, un pronostic de luat în calcul, mai ales că Leo e şi principalul executant al penalty-urilor din formaţia albiceleste.

Cei care se aşteaptă ca Mbappe să înscrie din nou într-o finală, aşa cum a făcut-o în 2018, pot paria pe o cotă mai mare (2.87).

Echipe probabile:

  • Argentina: E. Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Acuna; De Paul, Fernandez, Mac Allister; Di Maria, Messi, Alvarez
  • Franţa: Lloris; Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare