Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Argentina s-a împiedicat de Paraguay în calificările pentru Cupa Mondială. Columbia învinsă clar de Uruguay pe teren propriu

Argentina s-a împiedicat de Paraguay în calificările pentru Cupa Mondială. Columbia învinsă clar de Uruguay pe teren propriu
Comentarii

Argentina lui Leo Messi nu a reuşit să treacă de Paraguay, în timp ce Uruguay a desfiinţat-o pe Columbia pe teren propriu (3-0).

Romero a deschis scorul pentru paraguayeni în deplasarea contra Argentiniei. Era minutul 21 şi fotbalistul oaspeţilor transforma o lovitură de la 11 metri. Cu cinci minute înainte de pauză, Gonzalez a restabilit egalitatea pentru ”pume”. În minutul 58, Messi a marcat pentru Argentina, dar golul său a fost anulat pentru offside, cu ajutorul VAR.

Într-un alt meci din preliminariile Cupei Mondiale, Uruguay a învins categoric Columbia în deplasare. Cavani a deschis scorul în minutul 5, iar Luis Suarez l-a majorat din penalty, în minutul 54. Cu un sfert de oră înainte de final, Uruguay a mai înscris o dată prin Nunez.

Brazilia a învins greu Venezuela cu scorul de 1-0 în ultimul meci al zilei. Firmino a înscris în minutul 67.

Selecao este lider cu trei victorii din trei meciuri. Argentina este a doua cu şapte puncte din primele trei runde, în timp ce Ecuador şi Uruguay au câte 6 puncte şi ocupă locurile 3 şi 4. Paraguay este a cincea cu 5 puncte, în timp ce Columbia şi Chile au doar câte patru puncte.

Afla mai multe despre: leo messi 

viewscnt
Articole similare