Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Argint pentru Ana Maria Popescu la Campionatul Mondial de scrimă! Înfrângere în finala cu Maria Navarria

Argint pentru Ana Maria Popescu la Campionatul Mondial de scrimă! Înfrângere în finala cu Maria Navarriagalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

UPDATE | Ana Maria Popescu a cucerit medalia de argint la Campionatului Mondial de scrimă de la Wuxi, după ce a fost învinsă în marea finală de sportiva Maria Navarria (Italia), scor 11-13.

Ana Maria Popescu marchează astfel cea mai bună performanţă a carierei la un Campionat Mondial, la mai puţin de un an după ce a decis să revină în activitate.

Popescu a avut un traseu suberb până în finală, cu un moment de vârf în semifinale, când s-a impus dramatic în faţa lui Courtney Hurley (SUA), scor 14-13, deşi cu 20 de secunde înainte de final era condusă cu două tuşe (11-13).


Ana Maria Popescu s-a calificat, duminică, în finala Campionatului Mondial de scrimă de la Wuxi, după o dispută extrem de dificilă contra americancei Courtney Hurley, pe care a învins-o la limită, cu scorul de 14-13.

Astfel, sportiva în vârstă de 33 de ani şi-a asigurat cea mai importantă medalie la un Campionat Mondial din cariera sa, fiind la doar un pas de primul titlu de campioană mondială la individual. Ea o va întâlni pe italianca Maria Navarria în finala care va începe la ora 16:00, ora României.

Până acum, la individual, Ana Maria Popescu are în palmares două medalii mondiale de bronz, cucerite la CM Lisabona 2002 şi Catania 2011.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Spadasina Ana Maria Popescu s-a calificat, duminică, în semifinalele Campionatului Mondial de scrimă de la Wuxi (China). 

Ea a s-a calificat în semifinalele competiţiei după ce a învins-o în sferturi  pe ucraineanca Olena Kryvytska, scor 15-11.

Pentru accederea în finala competiţiei, ea va lupta contra americancei Courtney Hurley, care a învins-o pe franţuzoaica Coraline Vitalis.

Disputa pentru un loc în finala va incepe la ora 15:10 (ora Romaniei).

Afla mai multe despre: ana maria popescuscrimafinala 

viewscnt
Articole similare