You are here:

"Arogant! A vrut să fie omul meciului". Cehii îl fac praf pe Istvan Kovacs, după ce a enervat pe toată lumea la meciul Cehia - Turcia 1-2

"Arogant! A vrut să fie omul meciului". Cehii îl fac praf pe Istvan Kovacs, după ce a enervat pe toată lumea la meciul Cehia - Turcia 1-2

EURO

Comentarii

Istvan Kovacs a avut parte de un meci de pomină la EURO 2024, Cehia - Turcia 1-2, în care a stabilit un nou record de cartonaşe arătate la Campionatul European. Cehii l-au taxat dur pe Kovacs pentru prestaţia pe care a avut-o.

Tomas Soucek, unul dintre fotbaliştii naţionalei Cehiei, selecţionerul, dar şi presa din Cehia l-au arătat cu degetul pe Istvan Kovacs. Românul a reuşit să enerveze pe toată lumea, la meciul de la EURO 2024.

Reacţii nervoase ale cehilor: "Istvan Kovacs a vrut să fie omul meciului. Un arbitru bun e cel care nu se vede!"

"Este o treabă bună că acum doar căpitanii pot discuta cu arbitrii, însă am vorbit şi cu căpitanul Turciei şi amândoi am fost de acord că acest arbitru a fost atât de arogant încât nu a vrut să discute cu căpitanii. Un arbitru bun e cel care nu se vede. Cel din seara asta a vrut să fie omul meciului, ceea ce e regretabil. E păcat, însă nu a fost vorba doar despre asta", a spus Tomas Soucek.

Într-o declaraţie oferită pentru CT Sport, selecţionerul Cehiei, Ivan Hasek, a semnalat şi el o situaţie cu privire la Istvan Kovacs: "Nu am văzut niciodată un arbitru care să bată palma cu un antrenor pe tunelul de la vestiare".

Presa din Cehia a scris despre "conspiraţii" în spatele delegării lui Istvan Kovacs la meciul Cehia  - Turcia 1-2.

"Arbitrul Istvan Kovacs a fluierat la un meci dificil şi tensionat. Deşi nu este cazul să vedem o conspiraţie în spatele prestaţiei sale, delegarea unui arbitru român, care a primit cetăţenia maghiară în urmă cu 13 ani, este, să o spunem frumos, nefericit. Cu trei puncte şi un golaveraj negativ, echipa Ungariei era ultima care avansa în optimi de pe locul 3, iar o victorie a Cehiei i-ar fi eliminat pe maghiari", au scris cehii de la iSport.

Afla mai multe despre: istvan kovacseuro 2024cehiaturciareactii 

viewscnt
Articole similare