You are here:

Aroganţa lui Florin Tănase după ce FCSB a bătut-o pe PAOK: ”Normal că ne aşteptam!”

Aroganţa lui Florin Tănase după ce FCSB a bătut-o pe PAOK: ”Normal că ne aşteptam!”

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, într-un meci din Liga Europa. Bucureştenii sunt pe locul 4 în clasament.

Florin Tănase, după PAOK - FCSB

La Salonic, gazdele au avut prima ocazie, în minutul 9, când Târnovanu a scos la lovitura de cap a lui Baba Rahman. Taison a trimis în bară, în minutul 28, iar bucureştenii l-au pierdut pe Lixandru, accidentat la genunchi în minutul 45+4. După alte patru minute, la ultima fază a primei reprize, Olaru a recuperat un balon, l-a depăşit pe Michailidis şi i-a pasat în careu lui Bîrligea, iar acesta a înscris.

Oaspeţii au intrat cu avantaj la pauză, dar au rămas în zece din minutul 56, după eliminarea lui Olaru, care a primit al doilea cartonaş galben pentru un henţ stupid. Târnovanu a intervenit excelent la capul trimis de Despodov, în minutul 62. Bîrligea s-a accidentat şi el, fiind înlocuit în minutul 78. Deşi repriza secundă a fost prelungită cu zece minute, bucureştenii au rezistat, chiar dacă grecii au lovit bara în minutul 90+7, prin Michailidis, şi s-au impus cu 1-0.

PAOK a bifat a treia înfrângere consecutivă în toate competiţiile, iar FCSB se numără printre cele cinci echipe care au punctaj maxim în Liga Europa, fiind pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte.

Florin Tănase a tras concluziile după meciul de la Salonic.

„E un sentiment de fericire, e normal. A fost o victorie muncită, am jucat împotriva unor fotbalişti de calitate. Era un meci dificil. Normal că ne aşteptam (n.r. - ca FCSB să câştige). În ziua de astăzi oricine poate câştiga împotriva oricui, de ce să nu ne aşteptăm?

Am ştiut că va fi dificil după eliminarea lui Olaru, dar de obicei când un jucător e eliminat ceilalţi se mobilizează foarte bine şi de multe ori se întâmplă să păstreze rezultatul. Majoritatea nu ne-a dat nicio şansă, dar ne bucurăm.

De acum încolo, cei care vor juca împotriva noastră nu vor avea un meci uşor. Sfântul Dimitrie a ţinut cu noi, suntem fericiţi că am reuşit să obţinem cele trei puncte.

Normal că ne gândim la calificare după ce am făcut şase puncte în primele două meciuri. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să jucăm la fel, să dăm totul pe teren. Ne aşteaptă un alt meci duminică, suntem obligaţi să luăm cele trei puncte pentru că mai avem nevoie”, a declarat Florin Tănase pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: florin tănasefcsbpaok 

viewscnt
Articole similare