Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aroganţa lui Sorin Cârţu în anul în care U Craiova poate câştiga titlul: "Îmi tatuez leuţul!"

Aroganţa lui Sorin Cârţu în anul în care U Craiova poate câştiga titlul: "Îmi tatuez leuţul!"
Comentarii

Sorin Cârţu este pregătit să recurgă la un gest incredibil în anul în care U Craiova poate câştiga titlul de campioană în Liga 1. Preşedintele de la Craiova vrea să îşi tatueze simbolul clubului.

Cârţu a dezvăluit că îşi va face tatuajul chiar dacă U Craiova nu va câştiga titlul. Ulterior, preşedintele oltenilor a intrat în detalii despre locul unde vrea să îşi facă tatuajul şi cum va arăta. 

"Nu vorbesc de titlu, frate. Eu ţi-am spus, şi extravaganţa asta de care zici, nu are nicio legătură că suntem campioni sau nu suntem campioni, oricum o să îmi tatuez, pentru toată activitatea mea în fotbal. Am ajuns mai la sfârşit şi merită să am simbolul Universităţii tatuat pe mine.

Îmi tatuez aici în stânga leuţul, oricum îl voi tatua. Acum n-am mai avut timp, dar trebuie să-mi fac leuţul cu mingea la picior. Cred că o să-i schimb sabia, o să-i pun o coroană deasupra", a declarat Sorin Cârţu.

U Craiova ar fi trebuit să joace miercuri seară cu Astra Giurgiu, însă meciul a fost amânat după ce un fotbalist al giurgiuvenilor a fost testat pozitiv pentru coronavirus. La Craiova, situaţia este ţinută sub control, iar fotbaliştii sunt în cantonament până la finalul sezonului, a anunţat Cârţu.

"Nu am văzut jucătorii de vreo lună de zile, oamenii de la club tot aşa. Cu jucătorii nu intră nimeni în contact. Ei sunt într-un anturaj propriu, cu antrenorii şi ei, atât. În rest, nimeni nu are niciun fel de contact cu ei. Stau în cantonament acum până la sfârşit, până luni noaptea, după meci".

Afla mai multe despre: u craiovasorin cartu 

viewscnt
Articole similare