Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aroganţă peste aroganţă. MM Stoica îi ia peste picior pe olteni: "Mai aveam puţin şi făceam Turneul Campionilor şi aici!"

Aroganţă peste aroganţă. MM Stoica îi ia peste picior pe olteni: "Mai aveam puţin şi făceam Turneul Campionilor şi aici!"

Superliga

Comentarii

Ajutat de rezultatele pe care FCSB le-a obţinut în ultima perioadă, directorul sportiv al roş-albaştrilor devine tot mai vocal şi mai acid la adresa adversarilor.

"Se naşte un antrenor care va avea un cuvânt de spus în fotbalul românesc. Mai aveam un pic şi începeam Turneul Campionilor şi aici. Dacă intra scăriţa lui Alibec, se făcea 6, primul set era terminat.

Sper să obţinem un rezultat bun joi, ne-am dori o victorie.Din afară poate să pară că e totul uşor, dar când joci din 3 în 3 zile nu este uşor. Ne interesează foarte mult şi coeficientul, şi punctele. Aştept o mare afluenţă la partida chiar dacă e acea oră.

Alibec a intrat astăzi cu o atitudine excepţională, uitaţi-vă la assist-ul pe care l-a avut. Dică are probleme mari pentru că uitaţi-vă ce mijlocaşi centrali are. Sigur, era problema mai mare dacă avea 2, nu 4, dar sunt meciuri multe.

A fost o evoluţie entuziasmantă pentru că au fost goluri foarte multe, golurile pe care le-am primit au fost din faze fixe, nu a fost o presiune.

(Miriuţă) să ne spună ce rezultate vom avea dacă este atât de isteţ. Asta este o declaraţie pentru care ar trebui să răspundă la comisii. Am mai văzut însă paznici de noapte morţi ziua. El mai întâi să vadă dacă poate să-l bată pe Gică, am dubii că poate", a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mm stoicacsu craiovafcsb,  

viewscnt
Articole similare