Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aruncă milioane de euro pentru un star mondial I Real Madrid şi PSG, ofertă identică pentru transferul lui Kylian Mbappe

Aruncă milioane de euro pentru un star mondial I Real Madrid şi PSG, ofertă identică pentru transferul lui Kylian Mbappe
Comentarii

La şase luni de la împrumutul lui Kylian Mbappe (19 ani) la PSG, pentru 180 de milioane de euro, Vadim Vasiliev, vicepreşedintele lui AS Monaco, a dezvăluit că Real Madrid a pus pe masă aceeaşi sumă de bani ca vicecampioana Franţei, dar dorinţa starului francez a fost de a juca la Paris.

Mbappe va deveni al doilea cel mai scump fotbalist al lumii vara viitoare, când PSG va achita cele 180 de milioane de euro, dar destinul său putea fi altul. În vara lui 2017, plecarea puştiului francez de la AS Monaco a ţinut prima pagină a ziarelor, iar vicepreşedintele lui AS Monaco a recunoscut că oferta venită de la Real Madrid a fost egală cu cea a lui PSG.

Totuşi, dorinţa lui Mbappe a fost de a juca în capitala Franţei, deşi şefii lui AS Monaco nu şi-ar fi dorit neapărat să întărească o rivală pe plan intern: "Real Madrid a oferit aceeaşi sumă de bani ca PSG pentru Mbappe. A fost, până la urmă, decizia jucătorului de a merge la PSG. Au fost şi alte cluburi interesate, am fost de acord să purtăm negocieri deschise. Kylian a analizat oferta, s-a consultat cu tatăl lui şi, după ce au studiat împreună contractul, au decis să meargă la PSG. Ar fi fost mai bine să nu întărim un rival, dar am decis să-i respectăm decizia, de dragul familiei sale. Dar nu a fost cea mai bună afacere pentru noi", a declarat Vasiliev, luni, la Radio Montecarlo, conform Mediafax.

Afla mai multe despre: mbappereal madridpsgofertadiscutiitransferinteres 

viewscnt
Articole similare