Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aş rămâne acolo până la finalul carierei!” Echipa căreia Dan Petrescu i-a declarat loialitate necondiţionată

”Aş rămâne acolo până la finalul carierei!” Echipa căreia Dan Petrescu i-a declarat loialitate necondiţionată

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a reuşit să scrie istorie cu CFR.

Săptămâna trecută, Bursucul a reuşit să o califice pe CFR în primăvara europeană. Nelu Varga, patronul CFR Cluj, a anunţat că şefii din Gruia au de gând să-i propună lui Dan Petrescu să-şi prelungească înţelegerea scadentă în 2024 până în 2029, pentru încă cinci ani din momentul respectiv. "Bursucul" a transformat clubul de când a preluat banca tehnică, în vara lui 2017.

La o zi după calificarea CFR-ului în primăvara europeană din Conference League, Dan Petrescu a primit o veste improtantă. Pe lângă transferurile pe care i le-a promis, Nelu Varga a dezvăluit că vrea să-i propună prelungirea contractului "Bursucului" pe o perioadă de cinci ani.

După ce FCSB a rămas fără antrenor, Dan Petrescu a fost întrebat dacă ar alege să meargă la echipa lui Gigi Becali. Antrenorul CFR-ului a răspuns că ar rămâne la CFR până la sfârşitul carierei, dar acest lucru nu depinde de el. 

”Aş rămâne acolo până la finalul carierei!”

”Nu, eu sunt la CFR şi sper să rămân cât mai mult. V-am spus şi înainte să am probleme aici că nu depinde de mine. Dacă ar depinde de mine, aş rămâne aici până la finalul carierei, dar nu depinde de mine”, a spus Dan Petrescu.

Aventura lui Dan Petrescu la CFR Cluj, întreruptă de două mandate scurte la Guizhou Hengfeng şi Kayserispor, a început în 2017. De atunci, "Bursucul" a câştigat patru titluri de campion, a dus echipa în grupele Europa League şi Conference League, de asemenea a calificat echipa în primăvara europeană din Europa şi Conference League.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-superligă 

viewscnt
Articole similare