Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Roma - Fiorentina, LIVE pe Telekom Sport 2, de la 22:00

AS Roma - Fiorentina, LIVE pe Telekom Sport 2, de la 22:00
Comentarii

AS Roma primeşte vizita echipei Fiorentina, miercuri, la 22:00, în etapa a 30-a din campionatul Italiei, într-un meci care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 2 şi în format live video pe site-ul telekomsport.ro.

AS Roma - Fiorentina, miercuri, de la 22:00, la Telekom Sport 2

Înaintea etapei cu numărul 30, cele două echipe se află în afara locurilor de cupe europene. AS Roma se află chiar la limită, cu 47 de puncte, la un punct în spatele echipei Atalanta, a şasea clasată, în timp ce Fiorentina are 38 de puncte şi ocupă locul al zecelea în Serie A.

Ultimul meci dintre cele două echipe s-a încheiat cu un rezultat şocant. La 30 ianuarie, Fiorentina a învins-o pe AS Roma, pe Estadio Artemio Franchi, cu scorul de 7-1. Federico Chiesa a reuşit atunci un hat-trick, Giovanni Simeone a făcut dubla, iar Benassi şi Muriel au marcat şi ei, în timp ce unicul gol al "gialorossilor" a fost reuşit de Aleksandar Kolarov. În turul campionatului, Fiorentina şi AS Roma remizaseră, tot pe Artemio Franchi, scor 1-1.

Nu rata meciul dintre AS Roma şi Fiorentina, miercuri, de la 22:00, la Telekom Sport 2 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: as romafiorentina 

viewscnt
Articole similare