Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Roma, pierdere importantă pentru finala Europa League. Mourinho a făcut anunţul în privinţa accidentării fotbalistului

AS Roma, pierdere importantă pentru finala Europa League. Mourinho a făcut anunţul în privinţa accidentării fotbalistului

UEFA Europa League

Comentarii

Atacantul argentinian Paulo Dybala este accidentat şi ar putea lipsi de la finala Europa League, pe care AS Roma o va disputa împotriva echipei spaniole FC Sevilla, a anunţat antrenorul italienilor, Jose Mourinho.

Campion mondial cu naţionala Argentinei, Paulo Dybala (29 de ani) a suferit o accidentare la gleznă şi ar putea rata finala Europa League.

„Nu cred că poate juca. Sincer, sper că poate fi pe bancă. Este ultimul meci al sezonului, deşi mai avem unul la Spezia, în ultima etapă din Serie A, dar pentru Paulo ar fi ultimul meci. M-aş bucura dacă Paulo ar putea merge pe bancă şi ar putea juca 15 sau 20 de minute”, a declarat Mourinho.

AS Roma va juca sâmbătă pe terenul Fiorentinei în Serie A, apoi, miercuri, la Budapesta o va întâlni pe Sevilla în finala Europa League.

Afla mai multe despre: as romamourinhoeuropa leaguedybalaserie a 

viewscnt
Articole similare