Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Roma şi-a trimis oamenii la Bucureşti pentru a negocia transferul lui Man! 11 milioane de euro, ultima ofertă a italienilor

AS Roma şi-a trimis oamenii la Bucureşti pentru a negocia transferul lui Man! 11 milioane de euro, ultima ofertă a italienilor

FCSB

Comentarii

Zile decisive pentru Dennis Man: reprezentanţii clubului AS Roma au venit sâmbătă seară la Bucureşti, iar astăzi urmează să poarte discuţia finală cu steliştii pentru transferul definitiv al lui Dennis în Italia.

Transferat cu 400.000 de euro de la UTA în urmă cu doi ani, Man a crescut fabulos în ultimul an. Italienii îl urmăresc de mai bine de 4 luni pe puştiul FCSB-ului, dar în urmă cu două săptămâni a început o adevărată avalanşă de telefoane şi discuţii pentru transferul acestuia în Italia. 
 
GSP scrie că 11 milioane de euro este ultima ofertă pe care cei de la AS Roma au făcut-o pentru Man! "A avut un an foarte bun, nu cred că lumea se aştepta la o aşa evoluţie, pentru că nu jucase mai deloc în sezonul precedent. Eu cred că poate creşte în continuare şi va face faţă dacă va ajunge la o echipă mare", spune Nicolae Dică.
 
Zilele trecute, când s-a mai discutat plecarea lui Man în străinătate, Becali a comentat: "Avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13.000-15.000 de euro. Eu nu îl dau pe 15 milioane pe Man. Ce, sunt idiot? Păi, pe cine iau în schimb? Nu mai găsesc altul ca el să iau din România". 

Afla mai multe despre: dennis manfcsbas romatransferinteresdiscutii 

viewscnt
Articole similare