You are here:

AS Romprim - Academia Rapid 0-8. Giuleştenii au făcut spectacol! "Dublă" Daniel Niculae

AS Romprim - Academia Rapid 0-8. Giuleştenii au făcut spectacol! "Dublă" Daniel Niculaegalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid a învins în etapa a 13-a din Liga a 4-a, seria Bucureşti, în deplasare pe AS Romprim, scor 8-0. Cele două echipe s-au întâlnit şi marţi în Cupa României, giuleştenii impunându-se cu 3-1.

Academia Rapid face 35 de puncte în clasamentul ligii a 4-a.

AS Romprim - Academia Rapid 0-8 (Daniel Niculae 18, 56, Duriţă 25, Stancu 29, Al. Iacob 34, Metin ag. 42, Dumitru 89, Lădaru 90) 


A fost însă o partidă ceva mai dificilă decât o arată scorul. Rapid, cu Pancu pe teren, a avut nevoie de 75 de minute pentru a marca primul gol, adversara sa conducând până în acel moment. Prestaţia echipei lui Schumacher a fost cu atât mai jenantă, cu cât la Romprim evoluează un portar fără o mână!

Azi, de la aceeaşi oră la care a fost programat meciul, ar fi trebuit să avem parte de prima licitaţie pentru brandul Rapid, cu Pancu şi Niculae reprezentanţi ai Academiei. Nu se va mai ţine însă, oficialii Primăriei hotărând să nu se înscrie la această licitaţie din cauza preţului de pornire prea mare. În acest condiţii, sunt şanse de a-l vedea pe teren măcar pe Daniel Niculae în partida cu Romprim, atacantul absentând în Cupă.

După cum puteţi vedea şi mai jos, Rapid e liderul la zi al Ligii a 4-a, cu 32 de puncte. Romprim se află pe locul 13, cu un incredibil golaveraj 28-47 stabilit în numai 11 partide.

Afla mai multe despre: academia rapidas romprimliveliga a 4-a 

viewscnt
Articole similare