Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aşa i-a promis lui Gigi". Fotbalistul pe care FCSB îl vrea transferat în atac: "El solicită un salariu foarte mare în zona aia"

"Aşa i-a promis lui Gigi". Fotbalistul pe care FCSB îl vrea transferat în atac: "El solicită un salariu foarte mare în zona aia"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a rămas adeptul revenirilor la echipă în rândul fotbaliştilor, iar afaceristul mizează pe relaţia bună pe care o are cu jucătorul pe care-l vrea în atac, pentru următorul sezon european.

MM Stoica, anunţ de ultim moment despre transferul lui Florin Tănase la FCSB

Până să-i aducă pe Denis Alibec sau Louis Munteanu în atac, Gigi Becali vrea să-l convingă pe unul dintre fotbaliştii săi preferaţi să semneze cu FCSB. 

Florin Tănase schimbă echipa în vară, iar după plecarea de la Al-Okhdood îşi va căuta un nou angajament, fie în zona Golfului, fie la FCSB. 

MM Stoica a aflat că fostul căpitan de la FCSB caută un salariu mare în străinătate, iar la FCSB este aşteptat ci braţele deschise. Totuşi, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB l-ar dori încă din pregătirea de vară a echipei, pregătit pentru meciurile importante din debutul următorului sezon. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"De Tănase nu ştiu absolut nimic. Înţeleg că el solicită un salariu foarte mare în zona aia. Dacă nu găseşte, vine, aşa i-a promis lui Gigi. Ar fi foarte bine să-l avem şi în pregătire, mă gândesc, dar acolo (n.r. - în zona Golfului) se mişcă mai greu lucrurile, că încep mai târziu campionatele. 

Ai nevoie de Tănase când sunt meciuri multe, în Supercupă, Champions League, măcar şase meciuri să jucăm acolo (n.r. în preliminarii), campionat. Zic şi eu aşa. Oricum e clar că dacă primul tur îl treci şansele să joci în grupele Conferene League sunt foarte mari. Şi dacă nu treci sunt. Dacă treci de turul 2 Champions League, eşti în grupele Conf League", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Gigi Becali crede în revenirea lui Florin Tănase la FCSB

”Vor fi şase, şapte transferuri. Cu Tănase sunt şanse mari, de aproape 90%. 10% rămân dacă îşi găseşte ceva care să-i convină. Dacă nu, el vine. Alibec şi Munteanu? Nu am vorbit încă. Stai să înceapă perioada de transferuri”, a spus Gigi Becali, joi, la palat. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În 2023, jucătorul crescut la Academia Hagi a plecat de la FCSB în Emiratele Arabe Unite în schimbul sumei de 3.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuri fcsbflorin tanase fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare