You are here:

”Aşa nu avem şanse cu nimeni”. Cei de la Sepsi sunt dezamăgiţi după înfrângerea cu FCSB

”Aşa nu avem şanse cu nimeni”. Cei de la Sepsi sunt dezamăgiţi după înfrângerea cu FCSB

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, în etapa a 11-a din Superligă.

Valentin Suciu, reacţie după înfrângerea cu FCSB

Cu doar trei jucători rămaşi printre titulari faţă de meciul din cupele europene, bucureştenii au marcat în minutul 6 la Sf. Gheorghe, dar golul lui Octavian Popescu a fost anulat pentru un ofsaid. Zece minute mai târziu oaspeţii au înscris prin Florin Tănase, lovitură de cap la centrarea lui Alexandru Băluţă.

Gazdele au avut o bună ocazie în minutul 23, când Târnovanu a respins şutul lui Haruţ, şi FCSB a intrat cu avantaj minim la cabine. Introdus în echipă după pauză, Bîrligea a ratat pentru bucureşteni în minutul 48, când a şutat peste poartă, şi a avut un gol anulat în minutul 67, pentru o poziţie de ofsaid a lui Dawa. FCSB s-a impus cu 1-0 şi, cu 13 puncte, a urcat pe locul 9 în ierarhia Superligii. Sepsi este pe locul 13, cu 11 puncte.

Valentin Suciu, antrenorul interimar al echipei covăsnene, a analizat eşecul echipei lui, pe teren propriu.

„E normal ca fiecare jucător schimbat să fie supărat. Nu pentru greşelile pe care le-am făcut pe tot parcursul meciului sunt supărat, ci sunt supărat pe lipsa de reacţie. E îngrijorător pentru mine.

Cel mai important a fost mesajul meu. Ei trebuie să se respecte mai mult pe ei, individual. Eu pot să îi fac să înţeleagă că trebuie mai multă dăruire, mai multă pasiune, e un joc câştigat de adulţi. Dacă intrăm temători sau indiferenţi, nu avem şanse cu nimeni. Asta încerc să le insuflu. Am încredere în ei, îi susţin, încerc să îi încurajez, încerc să îi mai să fie mai responsabili”, a declarat Valentin Suciu.

Afla mai multe despre: sepşifcsbsuciu 

viewscnt
Articole similare