Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asaltul final pentru semnătura lui Ancelotti. Reprezentanţii echipei vin să negocieze cu Florentino Perez pentru a-l lua pe antrenorul italian

Asaltul final pentru semnătura lui Ancelotti. Reprezentanţii echipei vin să negocieze cu Florentino Perez pentru a-l lua pe antrenorul italian

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, rămâne principala opţiune pentru postul de selecţioner al Braziliei, a anunţat preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF), Ednaldo Rodrigues.

Rodriguez a precizat că va profita de meciurile amicale pe care Brazilia urmează să le dispute în Europa pentru a discuta cu tehnicianul italian.

Oficialul brazilian a subliniat, totodată, că îl va aborda şi pe preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, în legătură cu acest subiect.

"Ancelotti rămâne Planul A, iar în această deplasare cu selecţionata în Europa putem avea o mai mare claritate", a declarat Rodrigues într-o conferinţă de presă organizată la sediul CBF de la Rio de Janeiro.

Brazilia urmează să înfrunte selecţionata Guineei, pe 17 iunie, în Spania, iar apoi pe cea a Senegalului, trei zilei mai târziu în capitala Portugaliei.

"Călătoria va fi foarte importantă pentru noi pentru a decide viitorul selecţioner. Intenţionez să vorbesc cu Ancelotti şi cu preşedintele clubului Real Madrid. Abia după aceea se va putea spune dacă se va întâmpla sau nu", a adăugat preşedintele CBF.

Carlo Ancelotti este legat de Real Madrid până în 2024 şi a afirmat în mai multe rânduri că doreşte să îşi ducă până la capăt contractul cu clubul spaniol, care conţine şi o clauză de reziliere.

"Problema nu este, cu siguranţă, amenda respectivă. Problema este că nimeni nu vrea să rupă contractul. Suntem implicaţi în această idee şi facem tot ce ne stă în putere ca să funcţioneze şi să devină realitate", a mai spus Ednaldo Rodrigues.

Naţionala Braziliei s-a despărţit de selecţionerul Tite după Cupa Mondială din Qatar, iar în luna martie a pierdut primul său amical din acest an, disputat în Maroc (1-2), unde a fost condusă de interimarul Ramon Menezes, antrenorul selecţionatei Under-20.

Afla mai multe despre: ancelottireal madridbrazilia 

viewscnt
Articole similare