Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ascensiunea unui fotbalist de la FCSB l-a dat pe spate pe MM Stoica. "Monstru" la antrenamente: "Nu l-am văzut vreodată aşa" | EXCLUSIV

Ascensiunea unui fotbalist de la FCSB l-a dat pe spate pe MM Stoica. "Monstru" la antrenamente: "Nu l-am văzut vreodată aşa" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre Alexandru Pantea (20 de ani), fundaşul dreapta crescut în academia "roş-albaştrilor".

Alexandru Pantea este unul dintre jucătorii de la FCSB care au ieşit în evidenţă în acest start de sezon, unul foarte bun pentru echipă. Inclusiv Gigi Becali l-a lăudat fără să stea pe gânduri pe fundaş, iar Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că tot ce i se întâmplă lui Pantea "nu e nimereală".

Alexandru Pantea, "monstru" la antrenamentele FCSB. MM Stoica: "Ofticos, nu-i place să piardă!"

Mihai Stoica l-a lăudat pe Pantea pentru modul în care se antrenează şi a spus că dă 100% la fiecare şedinţă de pregătire, aşa cum puţini jucători care au trecut pe la FCSB fac sau au făcut. "Nu e nimereală. El se antreanază la 100%. Sunt mulţi jucători care se antrenază bine şi câteodată efectiv nu au chef. În orice meserie ai zile bune şi zile proaste. (n.r. - jucători care se antrenează mereu 100%) Unul dintre ei este Cornel Râpă, altul este Nicuşor Stanciu", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Preşedintele Consiului de Administraţie de la FCSB întărit ideea că Alexandru Pantea poate rezolva problema fundaşului dreapta la echipa naţională pentru următorii ani. "Nu l-am văzut vreodată să nu aibe chef la un antrenament. Ofticos, nu îi place să piardă, vorbeşte. Bate cu putere la porţile echipei naţionale. Poate să rezolve problema fundaşului dreapta", a mai spus MM Stoica.

Alexandru Pantea a jucat cinci meciuri la FCSB în toate competiţiile sezonului, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

Alexandru Pantea, "Roberto Carlos" de la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a lăudat pe Alexandru Pantea după meciul cu CFR Cluj, câştigat cu 1-0 pe Stadionul Steaua, dar şi după meciul cu Nordsjaelland (0-0, în Conference League). Omul de afaceri l-a comparat pe cu brazilianul Roberto Carlos.

„Pantea este Roberto Carlos! Pantea va pleca pe bani… Pantea va pleca pe milioane de două cifre. Ce înseamnă două cifre? Unu şi pe urmă încă ceva. Pantea va pleca pe milioane multe”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă de la palatul din Aleea Alexandru.

Afla mai multe despre: fcsb alexandru panteamihai stoica alexandru panteafcsb mihai stoica panteamihai stoica panteaalexandru pantea gigi becali 

viewscnt
Articole similare