Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ashleigh Barty, "şocată" de mesajul primit de la Andy Murray! "Am luat cea mai grea decizie a carierei... Era prea mult!"

Ashleigh Barty, "şocată" de mesajul primit de la Andy Murray! "Am luat cea mai grea decizie a carierei... Era prea mult!"

Tenis

Comentarii

Câştigătoare la Roland Garros 2019, australianca Ashleigh Barty a dezvăluit că a fost contactată de Andy Murray înainte de Wimbledon, pentru o eventuală participare în turneul de dublu mixt la ediţia din acest an.

Barty a fost însă nevoită să refuze, decizie pe care australianca o consideră "cea mai dificilă a carierei".

Motivul? Barty ţinteşte un parcurs cât mai lung în proba de simplu şi e înscrisă deja şi în cea de dublu feminin, iar o participare şi în proba de dublu mixt ar fi epuizat-o.

"Sincer, am fost şocată când Andy mi-a scris! Evident, eram interesată să joc cu el, dar am luat o decizie. E cea mai dificilă decizie din cariera mea, dar era prea mult pentru mine", a declarat Barty.



Murray afirmase pentru BBC că îşi doreşte să joace în proba de dublu-mixt la Wimbledon, dar că i-a fost greu să-şi găsească o parteneră, fiind refuzat de mai multe jucătoare de top, printre care şi Barty: "Mi-ar placea sa joc dublu-mixt la Wimbledon şi am vorbit deja cu câteva jucatoare, însă am fost refuzat de câteva ori deja. Una dintre ele este Ashleigh Barty. Am întrebat-o la Roland Garros şi mi-a spus că nu vrea pentru că joacă deja simplu şi la dublu."

Afla mai multe despre: bartymurraywimbledon 

viewscnt
Articole similare