You are here:

"Asta e cel mai important!". Denis Drăguş a spus de ce a ales să semneze cu Trabzonspor | EXCLUSIV

"Asta e cel mai important!". Denis Drăguş a spus de ce a ales să semneze cu Trabzonspor | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Invitat la SportCast cu Sile, un podcast Orange Sport, Denis Drăguş (24 de ani) a vorbit, printre altele, despre transferul la Trabzonspor.

Sezonul excelent pe care l-a avut cu Marius Şumudică la Gaziantep FK, în Turcia, i-a adus lui Denis Drăguş un transfer important. Trabzonspor l-a cumpărat de la Standard Liege, clubul din Belgia de care aparţinea în momentul când a fost împrumutat la Gaziantep FK.

Motivul pentru care Denis Drăguş a spus "da" transferului la Trabzonspor

Denis Drăguş a spus care a fost motivul pentru care a ales să semneze cu Trabzonspor, una dintre echipele puternice din campionatul Turciei, după ce a impresionat în tricoul lui Gaziantep FK.

"Ei m-au dorit cel mai mult. M-am simţit important, m-am simţit dorit, cred că asta e cel mai important când iei o decizie. Să te duci unde te simţi dorit, că lumea te vrea şi are nevoie de tine", a declarat Denis Drăguş, la SportCast cu Sile.

Denis Drăguş a făcut parte din lotul României de la EURO 2024 şi a marcat în meciul de deschidere a turneului pentru tricolori, 3-0 cu Ucraina.

Fotbalistul român a marcat de 15 ori şi a pasat decisiv de alte două ori în 35 de meciuri jucate pentru Gaziantep FK în sezonul trecut.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis dragustransfertrabzonsporturcia 

viewscnt
Articole similare